Katero tetovažo izbrati glede na znamenje horoskopa?

ByAna Koren

3. maja, 2023

Katero tetovažo izbrati glede na znamenje horoskopa?

Ko izbiramo tetovažo, želimo, da nam predstavlja nekaj globokega in pomembnega. Če se ne morete odločiti, katero tetovažo izbrati, se lahko vedno obrnete na astrologijo in izberete enega od simbolov, ki predstavljajo vaše znamenje. Oglejte si naš seznam najboljših tetovaž za vsako znamenje horoskopa in ugotovite, zakaj so idealna izbira za vas.

Oven – Plamen

Ker so ovni ognjeno znamenje, polno energije in strasti, so plameni popolna izbira zanje. Plamen simbolizira njihovo moč, odločnost in borbenost.

Bik – Planina

Gorska tetovaža odlično odraža lastnosti Bika. Trden značaj, stabilnost in vztrajnost. Gora je simbol moči in vzdržljivosti in zato ustreza temu zemeljskemu znamenju.

Dvojček – Maska z dvema obrazoma

Dvojčki so znani po svoji dvojnosti in hitrem nihanju razpoloženja. Tetovaža maske z dvema obrazoma je odlična izbira za dvojčke, saj poudari njihovo protislovje in komunikativnost.

Rak – Školjka z biserom

Raki so čustveni in zaščitniški. Tetovaža školjke z biserom simbolizira njihovo notranjo moč in občutljivost. Prav tako naklonjenost družini in domu.

Lev – Kraljeva krona

Levi so ponosni in dostojanstveni. Tetovaža kraljeve krone poudarja njihovo moč, samozavest in vodstvene sposobnosti.

Devica – Kompas

Device so znane po svoji natančnosti in analitičnem umu. Tetovaža s kompasom je odlična izbira za to znamenje, saj simbolizira njihovo metodičnost in pozornost do podrobnosti.

Tehtnica – Tehtnica

Tehtnica stremi k ravnovesju in harmoniji v vseh vidikih življenja. Tetovaža tehtnice je odlična izbira za to znamenje. Simbolizira njihovo pravičnost, diplomatske sposobnosti in potrebo po uravnoteženih odnosih.

Škorpijon – Feniks

Škorpijoni so ekspresivni in strastni. Tetovaža feniksa odlično odraža značilnosti tega znaka. Poudarja njihovo sposobnost regeneracije in notranjo moč.

Strelec – Lok in puščica… več na Princesa.si