Katie Holmes nadgradila modrček z drzno pletenino iz kašmirja

Pletenine, ki so bile nekoč rezervirane za zimske mesece, so postale modne tudi poleti. Naj gre za krojene jopice, ki jih nosita Kendall in Bella ali pletene jopice EmRata.

Katie Holmes že dolgo velika zagovornica poletnih pletenin. Kdo pa bi lahko pozabil komplet modrčka in jopice iz kašmirja znamke Khaite?

Zdaj se Holmesova vrača s še enim poletnim hitom na področju poletnih pletenin. Z modno hišo Chloé.

Na nastop v oddajo Good Morning America je prišla v čudoviti pleteni obleki iz kašmirja. Zraven si je čez ramena zavila šal. Videz, ki se morda zdi preveč vroč za trenutni vročinski val, pa je smiseln, ko se soočamo z nizkimi temperaturami zjutraj. Igralka je videz v slogu casual-luxe dopolnila s športnimi čevlji Chloé Nama. Čevlji so izdelani iz odgovorno pridobljenega semiša in reciklirane mreže.

Holmesova je dolgoletna oboževalka znamke Chloé. Zvezdnica je že v otroških letih nosila kultno torbico Paraty te francoske modne hiše. Odkar je leta 2020 kreativna direktorica Gabriela Hearst prevzela vodenje modne hiše, je bila modna muza pogosto opažena v oblikovalčinih ekoloških kreacijah.

Med drugim v beli kvačkani obleki na filmskem festivalu Tribeca v začetku tega leta. Kar zadeva dodatke, sta med njenimi nedavnimi najljubšimi izdelki mini torbica Edith in cokle Joy znamke Chloé.

Ker igralka pogosto zagovarja trajnostno naravnane blagovne znamke, je kar nekako logično, da se navdušuje nad Chloé pleteninami. Pletenine ročno izdelujejo obrtnice v Urugvaju, kjer je Hearst odraščala, in Peruju. Glede na igralkino zgodovino ne pričakujte, da se bo poletna pletenica kmalu umaknila.

Vir slik: Sheknows

Komentar: