Katie Holmes spregovorila o svoji hčerki Suri

ByAna Koren

25. aprila, 2023

Zaščitniška mama Katie Holmes spregovorila o svoji hčerki

Igralka in režiserka Katie Holmes je sredi promocijske kampanje za svoj novi film, v kateri s svojim prispevkom sodeluje njena hčerka Suri. A deklica ne igra, ampak poje.

V enem redkih medijskih nastopov se je Katie Holmes odprla v obsežnem intervjuju za American Glamour. Dotaknila se je resnih in pomembnih tem, kot so spolni napadi. Razkrila je, da se nikoli ni videla kot seksi ženska, spregovorila pa je tudi o svoji ljubezni do hčerke Suri.

44-letna igralka je kot najstnica zaslovela v seriji Dawson’s Creek, trenutno pa dela na promociji filma Rare Objects, ki ga je režirala. V filmu je prizor, v katerem je napadena glavna junakinja Benita, ki jo igra Julia Mayorga.

“Najpomembnejša stvar zame je bila, kaj se bo navsezadnje zgodilo z Benito. Zame je na žalost spolni napad skrivnost, ki jo ženske razumejo. Zato nam ni treba deliti preveč, da bi vedeli, o čem približno govorimo. Julia je bila neverjetna v tem prizoru in res jo je bilo težko posneti. Potrebovala sem samo njen obraz,” je Holmes opisala, kako so snemali ta občutljivi prizor.

Poleg tega, da se je spomnila, kako je bilo snemati serijo, ki jo je proslavila. Paziti je bilo treba, da je javnost ne bi dojela kot “seksi mladenko”. Katie je spregovorila tudi o svojem družinskem življenju s 16-letno hčerko Suri. Iz zakona z nekdanjim možem Tomom Cruisom ima deklico, za katero si je zadala, da jo čim bolj varuje, saj je bila “že v mladosti zelo vidna”.

Katie se počuti staro… več na Princesa.si

Foto: Wikimedia