Khloé Kardashian in njen bivši Tristan Thompson pričakujeta otroka prek nadomestne matere.

“Lahko potrdimo, da bo True dobila bratca ali sestrico, ki je bil spočet novembra. Khloé je neverjetno hvaležna izjemni nadomestni materi za tako lep blagoslov,” je za Page Six povedal Kardashianov tiskovni predstavnik. “Prosimo za prijaznost in zasebnost, da se bo Khloe lahko posvetila svoji družini.”

To bo drugi otrok za Kardashianovo in njenega nekdanjega fanta, ki sta že starša štiriletne hčerke True.

Vir je povedal, da Kardashianova in Thompson kljub drugemu skupnemu otroku nista več skupaj in da se od decembra nista pogovarjala o ničemer drugem, kot o skupnih starševskih zadevah.

Več virov dodaja, da je bil otrok spočet prek nadomestne matere, še preden se je razkrilo, da ima 31-letni Tristan otroka z drugo.

Khloé in Tristan sta otroka že načrtovala, ko je izbruhnil škandal. Kardashianova se je s prijatelji odkrito pogovarjala o otroku že pred božičem.

Po poročanju portala TMZ, ki je prvi objavil novico, je rojstvo otroka neizbežno.

Soustanoviteljica Good American je kljub prekinitvi razmerja s Thompsonom rodila. Prekinila sta, ker je test očetovstva pokazal, da je osrednji napadalec Chicago Bulls oče šestmesečnega sina Thea. Njegova mama pa ni Khloe ampak manekenka Maralee Nichols.

Thompsona je Khloé prevaral že leta 2018, medtem ko je bila noseča s True. Leta 2019 je to ponovil z Jordyn Woods, takratno najboljšo prijateljico Kylie Jenner.

Poleg tega, da je Khloé pozdravila svojega novega člana, se je vrnila tudi na sceno zmenkarij.

Page Six je poročal, da se nekdanja voditeljica oddaje Revenge Body videva z vlagateljem, ki ga je spoznala prek Kim na večerji pred nekaj tedni.

Vir: Page Six

Komentar: