Kim Cattrall razkrila pogoj za vrnitev v vlogo Samanthe

Kim Cattrall je razkrila, da se je le za kratek čas vrnila, kot Samantha Jones, v nadaljevanju “Seks v mestu” zaradi dejstva, da so ji producenti HBO ugodili edini prošnji, ki jo je imela.

Kim Cattrall je razkrila zahtevo, ki jo je dala producentom HBO, da bi se vrnila, kot legendarna Samantha Jones v drugi sezoni “And Just Like That…”. Že dolgo se je pisalo, da med 66-letno Kim in njeno 58-letno nekdanjo soigralko Sarah Jessico Parker obstajajo nesoglasja. Govorice in obtožbe so se pojavile, ko se je leta 2004 končala serija Seks v mestu.

Pred kratkim je pricurljalo na dan, da bo Kim nastopila v drugi sezoni serije. Trenutno jo predvajajo na pretočni storitvi HBO Max. Sarah Jessica Parker je novico o Samanthini vrnitvi potrdila z besedami, da želijo na ta način počastiti 25. obletnico filma “Seks in mesto” in da so počaščeni, da je Kim pristala na epizodno vlogo.

Kim je zdaj razkrila, da se je le za kratek čas vrnila k vlogi Samanthe. Razlog je, da so producenti HBO ugodili edini njeni prošnji. O telefonskem klicu, ki ga je prejela je Kim povedala: “Zelo zanimivo je dobiti klic vodje HBO, ki pravi: ‘Kaj lahko storimo?’ In rekla sem si: ‘Hmmm… pustite me, da bom ustvarjalna.” Igralka je povedala, da se je odločila, da bo popustila in se končno vrnila, če se ji bo pridružila njena prvotna kostumografinja za “Seks v mestu”, Patricia Field.

Dodala je: “Pomislila sem samo, če se bom vrnila, se moram vrniti s Samanthinim slogom.” Govori se, da bo Samantha nastopila v prizoru, kjer se pogovarja s Carrie po telefonu. To pomeni, da nista snemali v isti sobi.

vir Foto: Wikimedia Portal24