Kim Kardashian obžaluje romanco s komikom Petom Davidsonom

Ameriška podjetnica, televizijska osebnost in zvezdnica resničnostnih šovov, Kim Kardashian, je javno razkrila, da močno obžaluje svojo prehitro zvezo s komikom Petom Davidsonom. Natanko leto dni po razhodu s svojim dolgoletnim možem, ameriškim reperjem Kanyejem Westom, je Kim priznala, da je njeno vpletenost v novo razmerje prišlo prezgodaj, preden je bila popolnoma prebolela ločitev.

V zadnji epizodi priljubljene serije “The Kardashians” je 42-letna Kim razložila svoja čustva. “Želela sem ga pozabiti, a ne gre tako. Treba si je vzeti čas, saj nekaterim stvarem ne moreš pobegniti. Proces izgube je treba izpeljati do konca, saj le tako lahko pozdraviš svojo dušo, nato pa se lahko s čistim srcem predaš čustvom do druge osebe,” je povedala.

Burno razmerje

Kim Kardashian in Pete Davidson sta imela burno devetmesečno razmerje, vendar sta se odločila, da je bolje, da gresta vsak svojo pot. Razlog za njuno prekinitev naj bi bil natrpan urnik obeh zvezdnikov. Njuno zgodbo je začel oktober 2021, ko sta se poljubila pred kamerami med nastopom v oddaji “Saturday Night Live”. V tem trenutku je Kim igrala princeso Jasmine, Pete pa Aladina, kar je bilo za oba očitno sprožilo strastne občutke. “Ko sva se poljubila, sem si rekel, ‘Hmm!’ To je bil odrski poljub, vendar je bila še vedno prisotna kemija. Priznajmo si, to ni bil super nor občutek, vendar je bilo nekaj iskric. Spomnila sem se, da v desetih letih nisem poljubila nobenega moškega razen Kanyeja,” je razkrila Kim v podcastu Amande Hirsch “Not Skinny But Not Fat”.

Po razočaranju in prebolevanju ločitve je Kim Kardashian spoznala, da je treba dati času čas in se osredotočiti na lastno celjenje, preden vstopi v novo razmerje. Njena iskrenost je odmevala pri mnogih oboževalcih, ki so jo podprli in ji zaželeli srečo v nadaljnjem življenju.

Čustvena pot Kim Kardashian od ločitve do razkritja o obžalovanju novega razmerja je razkrila njeno ranljivo plat in pristnost. Slednje je še enkrat potrdilo, da tudi zvezdnice resničnostnih šovov doživljajo vsakdanje človeške izzive in težave. S tem je Kim dokazala, da je pristna in ranljiva oseba. Oseba, ki se je pripravljena soočiti s svojimi občutki in deliti svojo izkušnjo z javnostjo.

vir Foto: Instagram Portal24