Kim Kardashian predavala študentom na Harvardu, zdaj je tarča kritik

Kim Kardashian je predavala študentom na Harvard Business School. Pripovedovala jim je o uspehu svoje blagovne znamke SKIMS in mnogim študentom se je predavanje resničnostne zvezdnice zdelo koristno.

“Mislim, da je veliko ljudi ne spoštuje kot nekoga, ki vodi več milijard dolarjev vredno podjetje. Samo učenje od nekoga, ki je zgradil tako uspešen posel, je bilo res vznemirljivo. Mislim, da je zasebnost brez kamer v sobi in možnost zelo dragocen je tudi iskren pogovor z njo,” je rekla študentka na NBC Boston.

“Harvard je očitno znižal svoje standarde”

A za nekatere je bilo predavanje Kim Kardashian povod za posmeh. Kim je na Instagramu pokazala več fotografij pred univerzo in povedala, da je zelo ponosna. Nekateri komentatorji so bili precej kritični, nekdo je napisal, da je Harvard k predavanju povabil “netalentirano podjetnico”.

Nekaj kritik:

  • Upam, da ste študentom omenili, da imate vsa sredstva, ki jih potrebujete, in da ste zavarovani do te mere, da lahko delate, kar hočete.
  • Razumem, da je bila katera koli fakulteta, ampak Harvard?
  • Harvard je očitno znižal merila
  • Koliko si jim plačala za slikanje?
  • Kaj si sploh rekla tistim študentom, ki so verjetno vseeno pametnejši od tebe?«, je nekaj komentarjev.

Foto: Instagram vir

Ne spreglejte…

Skims in Chromat začetnika novega obdobja kopalk

V devetdesetih letih prejšnjega stoletja so kraljevale enodelne kopalke v slogu Baywatch in majhni bikini. Enodelne kopalke so pokrivale veliko več kot dvodlne kopalke, a so bile še vedno športne in seksi. V času, ko so ženske kopalke zadovoljevale le nekaj tipov postave je bila to ena redkih inovacij, ki je bila celo potrjena na naslovnici revije Sports Illustrated Swimsuit Issue leta 1990… več tukaj.