Kim Kardashian predstavila kolekcijo Ciao Kim z Dolce & Gabbana na MFW

ByAnja Kadič

30. septembra, 2022 , ,

Italijanski glamur s pridihom Kardashian.

Ob 10-letnici mode Alta Moda sta Dolce & Gabbana pripravila naravnost epsko modno revijo.

Revija je vključevala tudi dramatično uprizoritev verskega sprevoda. V prvih vrstah so sedeli znani obrazi kot so Mariah Carey, Drew Barrymore, Helen Mirren, Sharon Stone in Heidi Klum.

Za kolekcijo pomlad-poletje 2023, oblikovano v sodelovanju s Kim Kardashian, so modeli nosili večinoma črne, bele in srebrne obleke.

Črnini so bile dodane različne čipkame, kristali in leopardji potiski. V ozadju revije se je predvajal črno-beli videoposnetek Kim Kardashian, ki je jedla špagete.

Kim Kardashian se v okviru glavne predstave ni sprehajala okoli. Po finalu se je pojavila v bleščeči črni obleki. Z njo sta prišla tudi oblikovalca Domenico Dolce in Stefano Gabbano. Vsi trije so se skupaj poklonili. S tem aktom se je zvezdnico prelevila v pravo modno oblikovalko.

Pečat Kim Kardashian je bil viden na celotni kolekciji. Od obrabljenih kosov iz džinsa, zelo oprijetih korzetnih pasov in telesnih silhuet do raztegljivih materialov iz jerseya, nagubanih plaščev in obeskov KIM.

Številne tančice in pretežno črna barvna paleta so bili ustrezen odraz žalovanja, ki je zaznamovalo to modno sezono po smrti kraljice Elizabete II.

Dolce & Gabbana sta samo nekaj dni pred predstavitvijo razkrila sodelovanje s Kim Kardashian.

Črno-bele fotografije so že druge, na katerih se je Kardashianova letos prelevila v Marilyn Monroe. V mislih imamo seveda ikoničen nastop na Met Gala v obleki pokojne hollywoodske zvezdnice.

Khloé Kardashian in Kris Jenner sta v dneh pred revijo Dolce & Gabbana pomlad-poletje 2023 prileteli v Milano in delili fotografije izdelkov znamke D&G. 

Kim Kardashian se je v začetku leta prvič pojavila na modni brvi za Balenciaga Haute Couture Show v Parizu.

Kako Kim Kardashian izgleda elegantno tudi v trenirki, smo pisali TUKAJ

Vir slik: ELLE