Kim Kardashian: sporna izjava vzeta iz konteksta

ByA.K.

15. oktobra, 2022
Kim Kardashian: sporna izjava vzeta iz konteksta

Najbolj znana “resničnostna” zvezdnica na svetu, Kim Kardashian, je pred nekaj meseci v intervjuju za Variety dejala, da bi ženske “morale vstati in delati”.

Po objavi intervjuja je postala tarča kritik uporabnikov družbenih omrežij. Kim pravi, da je bila šokirana nad odzivom občinstva.

“Povedala sem, kar si mislim o ljudeh, ki delajo. Ali verjamem v to? Bila sem presenečena nad tem, kako besni so bili vsi,” je priznala Kim.

V nadaljevanju je pojasnila, da razume, zakaj so bili ljudje ‘užaljeni’ zaradi njenega komentarja, saj se zaveda, da večina ni imela enakih priložnosti kot ona. Priznala je, da je privilegirana. Kim se je spomnila, kako sta morala njena mama Kris Jenner in očim Bruce Jenner (zdaj Caitlyn Jenner) prodati svojo hišo in se preseliti v stanovanje. Hiše si namreč nista mogla več privoščiti.

“Mama ima kariero in je začela služiti pri 50 letih. Ko sem odraščala, sem jo gledala, kako se ubija z delom. Medtem, ko je hkrati skrbela za nas. To me je navdihnilo za delo,” je pojasnila Kim. Nato se je ponovno opravičila, ker je nekatere užalila s prejšnjim komentarjem.

“Ko sem to rekla, nisem mislila vseh žensk. Mislim, da ženske ne delajo trdo, saj vsak dan vidim nasprotno. Najpomembnejše osebe v mojem življenju, ki so krojile mojo kariero, pa tudi življenje in mi pomagale priti do tu, kjer sem danes, so ženske,” je dodala Kim in poudarila, da je zato razočarana, ker je bil njen komentar napačno interpretiran.

Kaj bi svetovali ženskam v poslu?

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je bila deležna kritik zaradi svoje izjave, ki je sledila vprašanju ‘Kaj bi svetovali ženskam v poslu?’

Njena sestra Khloe Kardashian občinstvu svetovala, da je najbolje slediti svoji strasti. Kim je rekla, da ima ‘najboljši nasvet za ženske’.

“Dvigni svojo prekleto rit in delaj. Ni lahko uspeti, a če se potrudiš, boš videla rezultate,” je dejala takrat in sprožila plaz kritičnih komentarjev na družbenih omrežjih.

Kim se je nato opravičila v ‘Good Morning America’ in trdila, da je njena izjava vzeta iz konteksta.

“Preden so mi zastavili to vprašanje, je bilo to vprašanje v smislu ’20 let si znana zaradi svoje slave’, potem sta se moj odnos in ton popolnoma spremenila,” je pojasnila Kim.

Foto: Gettyimages (Kim Kardashian)