Klopp: Liverpool si je zaslužil poraz proti Toulousu

ByAna Koren

10. novembra, 2023
Jurgen Klopp Wikimedia/Steffen PrößdorfJurgen Klopp Wikimedia/Steffen Prößdorf

Klopp: Liverpool si je zaslužil poraz proti Toulousu

Liverpool je v četrtek doživel drugi poraz v Ligi Evropa, ko se je pomeril proti Toulousu. Trener Juergen Klopp je dejal, da so bili vse odločilne trenutke tekme skoraj v celoti v korist nasprotnika.

Klopp je poudaril, da je poraz povsem zaslužen in je izrazil svoje razočaranje nad tem, kako so njegovi igralci izgubili ključne dvoboje na igrišču. “Zasluženo smo izgubili, saj je nasprotnik dobil skoraj vse odločilne izzive, bitke,” je povedal novinarjem. “Imamo tudi veliko situacij, ko bi morali dobiti žogo, a je nismo.”

Kljub porazu Liverpool ostaja na vrhu skupine E v Ligi Evropa, saj imajo devet točk iz štirih tekem. Trenutno imajo dve točki prednosti pred Toulousom, ki je drugouvrščena ekipa v skupini.

Klopp je poudaril, da ekipi ni manjkalo intenzivnosti in da so se borili do konca. “Ne, ne skrbi me. Na koncu smo bili intenzivni – v konec smo vložili vse moči,” je dodal. “Toda težava je v tem, da morate v nogometni igri narediti odločilne stvari v pravem trenutku, da jih naredite prav. Ne moremo več ne prejeti golov, ki smo jih prejeli.”

Trener Liverpoola je tudi izrazil nezadovoljstvo nad sodniško odločitvijo, ko vezist Alexis Mac Allister ni uspel doseči zadetka zaradi igranja z roko. “Šele zdaj sem videl posnetek in zame to ni rokomet,” je dejal Klopp. “Žoga gre v prsi in potem ne vidim stika z roko, če sem iskren. Mogoče so imeli drugačno sliko kot jaz.”

vir

Foto: Wikimedia/Steffen Prößdorf

Portal24