Akcijski vodnik HOČEM VEČ OD ŽIVLJENJA! je namenjen vsakomur, ki želi najti resnico o sebi in kako ustvariti obilje na vseh področjih življenja (zdravje, ljubezen, finance, odnosi, samopodoba, samozavest itd.). 

Vodnik bralca vodi po poti skozi zaporedje elementov v procesu transformacije uma in bivanja ter ga navdihuje in spodbuja pri odkrivanju in sprejemanju svoje resnice. Postavlja mu bolj ali manj zahtevna vprašanja, ki so v pomoč pri doseganju želene spremembe in pridobivanju popolne kontrole nad življenjem. Ja, popolne kontrole! V drugem delu ga oskrbuje še z dodatki, ki so v močno podporo pri spoznavanju resnice o sebi in doseganju transformacije. Sporoča mu tudi eno skrivnost, ki lahko spremeni vse v njegovem življenju.

Med drugim bralca seznani, kako z mislimi ustvarja svojo »usodo«, predstavi mu resnico o vrednotah, samoodgovornosti, samoodpuščanju, duhovnemu vidiku bivanja, autosugestiji, veri, vztrajnosti, proaktivnosti, Univerzalnih zakonih in o času. Pojasni tudi nadvse enostaven, a povsem učinkovit način premagovanja anksioznosti. 

Vsebina knjige temelji na nadgrajenih učenjih Napoleona Hilla in Boba Proctorja, čigar zapuščino je v slovenski prostor pripeljal Edvard Kadič

Natalija Zorman, Delta Life Coach, je strokovnjakinja za samopomoč, osebnostno rast in razvoj osebnega potenciala. Stoji za idejo, da je najlepši del učenja deljenje znanja. Njena vizija je vsakomur pomagati na poti k dolgoročno kvalitetnemu življenju.

Več informacij: TUKAJ