Končno! Prva uradna fotografija princese Kate po operaciji.

Prinseca Kate z otroci [Foto: Princ in princesa Walesa/ Instagram]

Končno! Prva uradna fotografija princese Kate po operaciji.

Le nekaj dni po tem, ko so jo fotografi opazili v avtomobilu s svojo mamo Carole Middleton, se je 42-letna Kate Middleton, vojvodinja iz Walesa, po dolgem pričakovanju oglasila z objavo svoje prve uradne fotografije po operaciji trebušne votline, ki jo je prestala januarja. Na fotografiji, objavljeni ob praznovanju materinskega dne v Združenem kraljestvu, princesa sije v objemu svojih otrok, 10-letnega princa Georgea, 8-letne princese Charlotte in 5-letnega princa Louisa.

Objava, ki je hitro prejela veliko pozornosti in podpore s strani oboževalcev, je bila še posebej čustvena, saj je Kate izrazila svojo zahvalo za vso podporo in prijazne želje, ki jih je prejela v zadnjih dveh mesecih. “Hvala za vaše prijazne želje in vso podporo v zadnjih dveh mesecih. Vsem želim vesel materinski dan,” je zapisala vojvodinja ob družinski fotografiji, ki jo je posnel njen soprog, princ William, pred nekaj dnevi na gradu Windsor.

Prva uradno objavljena fotografija po operaciji

To je prva uradno objavljena fotografija princese Kate, ki je nastala po operaciji, in hkrati prva fotografija, ki je prišla izpod rok 41-letnega prestolonaslednika, princa Williama. Družinska fotografija je prikazala trdno vez med člani kraljeve družine in pokazala prinčevo talentiranost tudi za fotografijo.

Vojvodinja se je na družbenih omrežjih oglasila nekaj dni po prvih javnih fotografijah od njene vrnitve domov po operaciji, kjer so jo paparaci ujeli na sovoznikovem sedežu, z mamo Carole na voznikovem. Kate, ki se je skrivala za črnimi sončnimi očali, je s tem pojavom nenamerno sprožila številne spletne teorije zarote o tem, ali je bila oseba na fotografijah resnično ona ali morda njena dvojnica.

Oboževalci kraljeve družine so z veseljem sprejeli novico in fotografijo, saj so več kot dva meseca čakali na kakršenkoli znak princesinega počutja po operaciji. Objavljena fotografija ob materinskem dnevu ne le da prinaša olajšanje in veselje med njenimi sledilci, ampak tudi krepi njeno podobo ljubeče matere in močne ženske, ki kljubuje izzivom z eleganco in dostojanstvom.

[Vir: Daily Mail]; Portal24; Foto: The Prince and Princess of Wales/Instagram