Kourtney Kardashian Barker in Travis Barker sta spet starša!

ByAna Koren

5. novembra, 2023
0222_kourtneykardashian_travisbarker_header instagram

Kourtney Kardashian Barker in Travis Barker sta spet starša!

Ustanoviteljica znamke Lemme, stara 44 let, in legendarni bobnar skupine Blink-182, ki šteje 47 pomladi, sta nedavno pozdravila svojega prvega skupnega otroka. Par, ki se je poročil lani, je na junijski zabavi ob razkritju spola otroka razkrila, da pričakujeta fantka. Travis Barker je nedavno tudi spregovoril o svojem sinu v svojem podcastu “One Life One Chance with Toby Morse”.

Kourtney Kardashian Barker in Travis Barker že imata bogato družino, saj sta starša šestim otrokom. Kourtney ima s svojim bivšim partnerjem Scottom Disickom sina Reigna Astona (8 let) in sina Masona Dasha (13 let), ter hčerko Penelope Scotland (11 let). Travis Barker pa je že oče sina Landona (20 let), hčerke Alabame (17 let), in pastorki Atiani De La Hoyi (24 let). Otroke je imel s svojo nekdanjo ženo Shanno Moakler.

V ponedeljek sta Kourtney in Travis skupaj delila fotografijo na svojem Instagram profilu, na kateri sta poustvarila obleke iz prizora poroke iz filma “Beetlejuice”. Kourtney je zaigrala Lydio Deetz, medtem ko je Travis upodobil Beetlejuica.

Operacija

Pred prihodom otroka je Kourtney Kardashian Barker doživela nujno medicinsko pomoč in prestala operacijo ploda. Na svojem Instagramu je delila ganljivo fotografijo, na kateri sta se držala za roke s svojim možem. Zahvalila se je zdravnikom, ker so rešili otrokovo življenje in izrazila hvaležnost svojemu možu in mami za podporo.

Kourtney je delila tudi svoje občutke glede te izkušnje, povedala je: “Kot nekdo, ki je imel v preteklosti tri precej enostavne nosečnosti, nisem bila pripravljena na strah, ki sem ga doživela med nujno operacijo ploda. To je občutek, ki ga nihče ne more razumeti, razen tistih, ki so bili v podobni situaciji. Zdaj popolnoma razumem in spoštujem vse mame, ki so se med nosečnostjo borile za svoje otroke.”

Z zaključkom je izrazila svojo hvaležnost in srečo ob tem, da je odšla iz bolnišnice z otrokom v trebuščku na varnem: “Hvaljen bodi Bog.”

Kourtney Kardashian Barker je svojo nosečnost prvič razkrila junija. Takrat je dvignila ročno napisan znak na koncertu svojega moža Travis Barkerja. Par je veselo novico nato potrdil na Instagramu, kjer sta delila posnetek posebnega trenutka, ko je Kourtney razkrila, da pričakujeta otroka. Travis je bil vidno presenečen in srečen ob tej novici in ni mogel skriti svoje radosti.

Očitno je, da je družina Kardashian Barker polna veselja in sreče ob prihodu novega člana v njihovo življenje.

vir

Foto:

Portal24