Kristina Miler razkrila resnico o razhodu s sanjskim moškim

Sanjske ljubezni med Kristino in Blažem je konec in če ste se spraševali, kaj je v ozadju, boste tukaj našli odgovor. Kristina je namreč sklenila, da prekine molk in pove vse … 

Odkar je bila Kristina Miler v šovu Sanjski moški, se je njena prepoznavnost, pa tudi priljubljenost med spletnimi sledilci močno povečala. S svojim nastopom pred kamerami je pokazala, da je prijazna, uglajena, ambiciozna, zna postaviti meje in se spoštuje. 

Mnogi gledalci priljubljenega šova Sanjski moški, so si oddahnili, ko je Blaž Kričej Režek zadnjo vrtnico podaril prav njej, menili so, da sta ustvarjena druga za drugega. Kristina ga je od prvega trenutka dalje gledala z iskricami v očeh, zdelo se je, da je tudi Blaž imel oči le zanjo.

A sanjske pravljice je bilo hitro konec. Ko se je prek televizijskih ekranov odvila zadnja oddaja šova, sta tudi Blaž in Kristina prav hitro naznanila, da nista več skupaj, da ostajata v prijateljskih odnosih in da bosta videla, kaj bo prinesel čas. Kaj več pa za javnost nista razkrila. Vse do danes.

Kristina je sklenila, da javnosti pove resnico

Vzrok, da javno razkrije, kaj se je v resnici dogajalo, naj bi bile Blaževe izjave v raznih intervjujih.


“V enem intervjuju je dejal, da se je najina zveza zaključila, ker naj bi izvedel slabe stvari o meni, v drugem je dejal, da sem ljubosumna,” je povedala za Metropolitan.si in dodala: “Iskreno povedano, nisem želela najinih osebnih problemov deliti javno, ker je to najina osebna zadeva, ampak zaradi takšnih njegovih izjav, ki so daleč od resnice, mene vsi vidijo kot slabo osebo. Najine zveze ni zaključil on, ampak sem jo jaz.”

Kristina je pojasnila, da Blaž ni v resnici takšen, kot se ji je na začetku predstavljal

“Z njim nimam več nobenih stikov in jih nikoli več ne mislim imeti. Zame je ta zgodba zaključena in upam, da bodo bralci to razumeli in nehali z obsojanjem in napadanjem, ker ne poznajo celotne zgodbe,” je povedala.

Kot je Blaž razkril v pogovorni oddaji Quickie z Davidom Amaro, svoje dekle, če ni pridna, kaznuje tako, da ji ne posveča veliko časa.

Kristina je razkrila, kaj to pomeni: “Blaž si ne vzame veliko časa za svojo punco, ko ga ni, redko napiše sporočilo, kar je mene zelo motilo. Kaznovanje s posvečanjem manj pozornosti pa se meni zdi zelo nezrelo dejanje,” je povedala. Dodala je, da kadar je prišlo med njima do konflikta, je to reševal na tak način.

“Težave v zvezi se rešuje s komunikacijo in ne z ignoriranjem. In pri meni je tako, da če me neka oseba začne ignorirati, se moja čustva počasi ohlajajo. Menim, da vsak pravi moški zna rešiti težave v zvezi s pogovorom,” je pojasnila.

V pogovorni oddaji Quickie je Blaž namignil tudi, da naj bi spal z več kot eno kandidatko iz šova. Na to Kristina odgovarja: “Nič novega, me ne preseneča.”

Kristina je povedala, da zaenkrat ostaja samska. Pravi, da bo najbrž še nekaj časa tako, se pa bo posvetila svojim spletnim sledilcem. Želi si, da jo spoznajo bolje, z njimi namerava deliti vse, kar jih zanima. Zelo rada jim tudi svetuje.

Vir Foto: zajem zaslona

Ne spreglejte…

Kristina Miler v intervjuju  pojasnila marsikaj

Kristina Miler v intervjuju  pojasnila marsikaj, s tem pa je lahko vseh ugibanj konec. Navkljub hitremu razhodu z Blažem Kričejem Režkom Kristina ostaja še vedno nasmejana in pozitivna 21-letnica, ki smo jo lahko spoznali med šovom Sanjski moški. V pogovoru z nami nam je razkrila marsikaj zanimivega ter med drugim razkrila, da ljubezenski zvezi z Blažem še vedno pušča odprta vrata… več tukaj.

By A.K.

Komentar: