47-letni Leonardo DiCaprio se je razšel s Camilo Morrone. Le nekaj mesecev po tem, ko je manekenka dopolnila 25 let. Igralec je znan po tem, da ne hodi z nikomer, starejšim od dvajsetih let

Leonardo DiCaprio in njegovo dekle, manekenka in igralka Camila Morrone, naj bi se po petih letih skupnega življenja razšla.

47-letni dobitnik oskarja in 25-letna lepotica sta tiho končala razmerje v začetku tega poletja. 

Zdi se, da zadnji razhod potrjuje vzorec, ki ga je zvezdnik uveljavil. Nikoli se javno ne sestane z žensko, starejšo od 25 let.

DiCapriovi bližnji viri so za publikacijo trdili, da sta se z Morrone v zadnjem času razšla. 

“Leo in Camila sta poleti prekinila razmerje,” je povedal vir. “Med njima ni nobenih slabih čustev. To se je samo naravno zaključilo.”

Njun začetek

Zvezda filma Revenant, ki je od Camile starejši za 22 let, se je z njo prvič srečal leta 2008. Stara je  bila stara komaj 12 let.

Predstavil ju je njegov dolgoletni prijatelj Al Pacino. Ta je že leta hodil s Camilino mamo Lucillo Solá. Leonardo je očitno ostal dolgoletni prijatelj družine.

Leonardo in Camila sta se uradno zbližala leta 2017. Potem ko se je le nekaj dni pred filmskim festivalom v Cannesu razšel z manekenko Nino Agdal.

Svoje razmerje sta razkrila naslednje leto, ko sta se skupaj udeležila rojstnodnevne zabave Ellen DeGeneres. Pozneje pa so ju videli tudi na festivalu Coachella.

Leta 2018 je anonimni vir reviji People povedal, da se je njuno razmerje zaostrilo. Bila sta zelo zaljubljena in resna ter se pogovarjala o zaroki.

Vir je trdil, da Leo še nikoli ni ljubil takšnega dekleta. Celo razmišlja o tem, da bi imel s svojo novo ljubeznijo otroke.

Leta 2019 je bila Leova zaveza na preizkušnji, ko sta imela oba s Camilo premiero filma na filmskem festivalu v Cannesu.

On je predstavljal svoj film Quentina Tarantina Bilo je nekoč v Hollywoodu, ona pa se je sprehodila po rdeči preprogi za svojo priznano dramo Mickey And The Bear. Vendar se na nobeni od projekcij nista sprehajala skupaj in na festivalu je ni označil za svoje dekle.

Vvir slik: Plotek