Lizzo se zaplete na prizorišču zločina, da promovira svojo glasbo.

Lizzo ovita v opozorilni trak Balenciaga

Z Grammyjem nagrajena Lizzo je v sredo na Instagramu delila videoposnetek, na katerem pleše na svojo uspešnico “About Damn Time”. Medtem je njeno telo v celoti prekrito s svetlo rumenim Balenciagovim opozorilnim trakom.

Lizzo je aprila letos izdala pesem “About Damn Time”, ki je doživela nepopisljiv uspeh. V oddaji New Music Daily z Zaneom Loweom je singel, po poročanju Entertainment Tonight, označila za pesem poletja.

“About Damn Time lahko pripelje do številnih pogovorov,” je povedala Loweu. “Skrajni čas je, da se počutimo bolje, skrajni čas je, da se rešimo te pandemije. Skrajni čas je, da dobimo prvo črno žensko sodnico vrhovnega sodišča. Veliko je stvari.”

Lizzo, ovita v opozorilni trak Balenciaga, je spregovorila o tem, kako je želela ustvariti slavnostno in spodbudno glasbo sredi pandemije COVID-19.

Nastop pesmi About Damn Time

“Morala sem si zapomniti, da se bodo ljudje, ko se bodo vrnili iz zaprtja, vrnili tudi iz depresije. Konec zaprtja pa samo po sebi še ne pomeni konca tudi njihovih težav z duševnim zdravjem. Zato sem želela ustvariti glasbo, ki bi jo ljudje lahko uporabljali kot zvočno kuliso za preživetje,” je dejala. “Vse te neverjetne pesmi dajejo ljudem jezik, da se izrazijo in sprostijo po vsem, kar so doživeli.”

Video: Lizzo – About Damn Time

Kliknite, uživajte in brez zadržkov malo pomigajte s telesom.

Težko boste ostali pri miru. 😉