Luka Dončić: 25. rojstni dan v objemu navijačev

ByMiha Kovač

29. februarja, 2024 , ,
Luka Dončić [Foto: Zajem zaslona]

Luka Dončić: 25. rojstni dan v objemu navijačev

Naš košarkarski fenomen, Luka Dončić, je dopolnil četrt stoletja, praznovanje pa je bilo vse prej kot običajno. Pred večerno tekmo v Clevelandu, kjer se je njegova ekipa pomerila s Cleveland Cavaliers, je Dončić doživel posebno presenečenje. Zvesti navijači, med katerimi je bilo opaziti tudi številne Slovence, so mu v sprejemnici predajali avtograme in se z njim fotografirali, nato pa so mu v čast njegovega rojstnega dne v slovenščini zapeli vse najboljše.

Posebnost tega dogodka je še povečala dejstvo, da so nekateri navijači za to priložnost pripotovali vse iz Slovenije, iz Maribora, kar je dodalo dodatno težo in pomen gesti. V Clevelandu, mestu z največjim številom Slovencev izven domovine, je bila podpora za Dončića še posebej močna, kar je bilo vidno tako med množico v sprejemnici kot tudi v sami dvorani.

Tekma se je končala z napeto zaključno fazo, kjer je koš v zadnjih sekundah odločil o zmagovalcu, žal pa so Dallas Mavericksi, Dončićeva ekipa, tekmo zaključili kot poraženci. Kljub temu dogodek ni zasenčil rojstnodnevnega vzdušja in topline, ki so mu jo navijači izkazali pred tekmo.

Poleg navijačev in soigralcev je Luka prejel čestitke tudi od bližnjih, med katerimi je izstopala posebej sladka čestitka njegove zaročenke Anamarie Goltes. Preko Instagrama je delila ljubečo fotografijo para iz Bleda, ki je nastala na dan, ko jo je Luka zaprosil, in mu zaželela vse najboljše z besedami “Vse najboljše, moja ljubezen”, ki so bile spremljane s podobo zaljubljenega para.

Vse najboljše Luka!

[Vir: 24ur]; Portal24; Foto: Zajem zaslona