Luka Dončić in Anamaria Goltes pozdravila hčerko Gabrielo

Zvezdniški par Luka Dončić, prvi zvezdnik košarkarske ekipe Dallas Mavericks, in njegova dolgoletna zaročenka Anamaria Goltes, sta razveselila javnost z novico o rojstvu hčerke Gabriele. Dončić je prvo fotografijo novorojenčka delil s svojimi sledilci na Instagramu.

Ljubezenska zgodba med Dončićem in Goltesovo sega v najstniška leta, saj sta se spoznala na počitnicah na otoku Krk, ko je bil Luka star 12 let, Anamaria pa 13. Njuna zveza je trdno zdržala preizkušnje, tudi Dončićevo selitev iz Španije v ZDA leta 2018, ko se je pridružil ekipi Dallas Mavericks. Anamaria je sledila Luki na njegovi novi življenjski poti in skupaj sta si v Dallasu ustvarila dom.

Zaljubljenca sta svojo zvezo uradno okrepila to poletje z zaroko, ki se je zgodila na slikovitem in romantičnem Bledu, na poseben datum – 7. julija. Ta datum ni bil izbran naključno, saj je številka 77 značilna za Dončića, saj jo nosi na svojem klubskem in reprezentančnem dresu.

Par, ki je zdaj razširil svojo družino, je znan tudi po ljubezni do živali, saj sta ponosna lastnika treh štirinožnih prijateljev. Novica o rojstvu hčerke Gabriele je prinesla veliko veselje med oboževalce in sledilce tega simpatičnega para.

vir; Foto: Luka Dončić Instagram; Portal24