Dončić se je na tekmo pripeljal z avtomobilom, ki mu Američani pravijo tank

Luka Dončić se je tekmo Dallas Mavericks pripeljal v avtomobilu, ki spominja na tank. Gre za ogromen SUV z imenom Apocalypse 6×6, ki ima šest koles, stane približno 200 tisoč dolarjev. Njegov avtomobil so navijači na družbenih omrežjih, pa tudi komentator v povzetku na spletni strani lige NBA primerjali kar s tankom.

Dončić Dallasu postavil ultimat. Dončić: To ni res

Kljub odlični predstavi Luke Dončića so Dallas Mavericks izgubili še tretjo tekmo zapored. Atlanta Hawks so jih premagali s 130:122. Dončić je bil odličen, ne spektakularen, saj mora iti za zmago Dallasa v tej sezoni spektakularen. Sinoči je dosegel 30 točk, zbral štiri skoke in osem podaj.

Dončić je po tekmi tožil, da ga boli gleženj in da ni v najboljši fizični pripravljenosti, kar je normalno, saj je sredina sezone. Toda nekaj ur pred tekmo je novinar ESPN Tim McMahon zapisal, da je Dončić upravi Dallasa postavil ultimat, naj mu do konca prestopnega roka (9. februarja) pripelje okrepitev. 

“Preveč govorimo”

Slovenski košarkar je navedbe po tekmi zanikal, tako kot lastnik Dallasa Mark Cuban. Dončića so novinarji povprašali o odnosu z vodstvom kluba na čelu z Nicom Harrisonom in trenerjem Jasonom Kiddom.

“Vedno so na moji strani. Nisem jim predlagal nobenih okrepitev. Preveč govorimo, imamo odlično komunikacijo,” je po tekmi povedal Dončić. Dallas je na petem mestu zahodne konference z izidom 24-22. 

vir Foto: Dallas Mavericks Twitter

Ne spreglejte…

Luka Dončić se je v sodnem sporu z mamo pogodil

V sodnem sporu z mamo zaradi pravic do njegove blagovne znamke se je Luka, kot kaže pogodil. Luka Dončić je bil kar nekaj mesecev v sodnem sporu s svojo mamo zaradi pravic do blagovne znamke Luka Doncic 7. Mirjam Poterbin, Lukova mama, je na željo sina pred leti ustvarila registrirano blagovno znamko v imenu igralca. Od takrat je tudi njena upraviteljica… več tukaj.

By A.K.

Komentar: