Luksuzni dopust Tanje Ribič in Branka Djurića

ByAna Koren

19. avgusta, 2022 ,
Luksuzni dopust Tanje Ribič in Branka Djurića

Postavna diva Tanja Ribič in legenda scene Branko Djurić v teh dneh dopustujeta v Dalmaciji. Ob čudoviti dalmatinski obali pa pljujeta z luksuzno jahto.

Poletje se počasi bliža koncu, naši slovenski zvezdi pa poletje na luksuzni jahti še vedno uživata s polnimi pljuči. Počitniški utrinek z jahte sta z oboževalci delila na priljubljenem Instagramu.

Djuro se očitno odlično znajde tudi v vlogi čisto pravega kapitana. Tanja in hči Ela sta na palubi s knjigo v roki lovili sončne žarke.

V pripet posnetek pa je Djuro zapisal del besedila pesmi Ratka Pejakovića: “Nasvidenje, Dalmacija, vedno te bom nosil v srcu.”

Ostro oko oboževalcev družine Ribič Djurić pa hitro opazi, da na jahti manjka zala Zala. Žal ali pa tudi ne, je Zala te dni s promoviranjem svojih novih filmov Dedek gre na jugŠesti avtobus in Kapa zelo zasedena. V božanski beli obleki smo jo na rdeči preprogi filmskega festivala v Puli občudovali sredi julija.

Mami Tanja je na Instagramu ponosno delila naslovnico revije Elle na kateri je Zala ob njej je zapisala: “Pa kaj si nor, kaj sem jaz rodila!”

Foto: Zajem zaslona