Madonna po fotografijah, ki so šokirale: ‘Fotoaparat z dolgim ​​objektivom bi popačil vsak obraz’

Mediji so me vedno poniževali, a z veseljem utiram pot drugim ženskam, je v objavi na Instagramu zapisala kraljica popa – Madonna.

Večno kontroverzna mega zvezdnica Madonna, se je na Instagramu odzvala na plaz negativnih komentarjev.

Prejela jih je za svoj nastop na sobotnih Grammyjih. Mnogi so brez dlake na jeziku komentirali njen napihnjen in napet obraz. Obžaluje, da je “svet, v katerem živimo, prežet s staranjem in mizoginijo”, kar je občutila v kritikah, ko je fotografija njenega obraza od blizu postala viralna.

Oster odgovor

Poudarja, da je veliko bolj kot njen videz pomembno to, kar je naredila na podelitvi Grammyjev. Tja je prišla napovedat nastop Kim Petras in Sama Smitha s pesmijo Unholy.

Smith se opredeljuje kot nebinarna oseba, Kim pa je prva odkrito trans spolna ženska, ki je nastopila na podelitvi nagrad Grammy. Nagrado je prejel spolno nekonformni dvojec v kategoriji najboljšega nastopa pop dueta ali skupine.

Madonna je to označila za “trenutek ustvarjanja zgodovine”. Dodala je: “Namesto, da bi se vsi osredotočili na to, kar sem povedala v govoru, to je bila zahvala umetnikom, kot sta Sam in Kim, ker sta bila neustrašna, se je veliko ljudi odločilo govoriti samo o mojih fotografijah, ki jih časopisni fotograf, posnet od blizu s kamero z dolgo lečo, ki bi popačila vsak obraz.”

V publikaciji je tudi kratek videoposnetek, v katerem Madonna agresivno izmenjuje jezikovne poljube s pevko Jozzy in v enem trenutku simulira felacijo, medtem ko se Smith hihita.

Na testu

Številni sledilci jo v komentarjih označujejo za strašljivo in neprepoznavno. Trdijo, da potrebuje zdravljenje, se pritožujejo nad Madonno iz preteklosti, se čudijo njenemu anti-ageizmu, ko “naredi vse, da izgleda, kot da ima 25 let”.

Očitajo ji, da je obsedena z lepotno kirurgijo, čeprav 64-letna glasbenica nikoli ni javno spregovorila o lepotnih posegih. V napovedi je izjavila, da “svet noče slaviti žensk, ki so presegle 45 let”, vendar jo to pusti malodušno.

“Nikoli se nisem opravičevala za svoje ustvarjalne odločitve, za svoj videz in oblačenje, zato tudi zdaj ne bom začela. Mediji so me degradirali že od začetka moje kariere. A razumem, da je vse to le preizkušnja in z veseljem utiram pot, da bo vsem ženskam za menoj v prihodnjih letih lažje,” je v objavi odločna še neustoličena kraljica popa.

Vir Foto: Twitter