Margot Robbie blesti v beli obleki brez naramnic

ByAnja Kadič

22. septembra, 2022

Margot Robbie na premieri filma Amsterdam v New Yorku blestela v beli obleki brez naramnic

Margot Robbie blesti v beli obleki brez naramnic


Le nekaj dni po tem, ko so jo videli jokati ob zapuščanju hiše Care Delevingne, je Margot Robbie na bleščeči filmski premieri stopila na zeleno preprogo v dih jemajoči obleki.

Margot Robbie je na zeleni preprogi na premieri svojega najnovejšega filma nosila dih jemajočo belo obleko.

32-letna avstralska igralka se je v ponedeljek zvečer, v New Yorku, udeležila projekcije svojega novega filma Amsterdam Davida O. Russella.

Za oskarja nominirana zvezdnica je fotografom pozirala v Chanelovi obleki brez naramnic, s prilegajočim se steznikom in prosojnim čipkastim krilom. 

Igralka filma Jaz, Tonya je bila naravno naličena, svetle lase pa je nosila v dolgih, ohlapnih valovih.

Prihajajoči projekti

V prihajajočem skrivnostnem umoru, ki bo v avstralskih kinematografih na sporedu 3. novembra, Robbie igra v glavni trojici s Christianom Baleom in Johnom Davidom Washingtonom.

Enako očarljiva je tudi spremljevalna igralska zasedba, ki jo sestavljajo Robert De Niro, Taylor Swift, Rami Malek, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Michael Shannon, Matthias Schoenaerts, Alessandro Nivola, Timothy Olyphant, Andrea Riseborough, Mike Myers in Zoe Saldana. 

Robbie, Bale in Washington so obtoženi umora, ki se dogaja v tridesetih letih prejšnjega stoletja. Da bi se oprali krivde, morajo najti pravega krivca.

Napovednik nakazuje, da se v filmu dogajajo nečednosti, spletke in skriti načrti.

Manj kot desetletje po tem, ko je zaslovela v filmu Volk z Wall Streeta, je Robbie bolj zaželena kot kdaj koli prej. V pripravi ima vrsto zanimivih filmov. Med njimi Barbie, za katerega je pravkar končala snemanje in bo na sporedu prihodnje leto.

Poleg tega bo igrala ob Bradu Pittu v komični drami Babilon, ki bo luč sveta ugledala decembra.

Margot Robbie so prejšnji torek fotografirali, kako si briše solze, ko je zapuščala hišo britanske manekenke Care Delevingne v zahodnem Hollywoodu.

Čeprav ni jasno, ali je bila 30-letna manekenka doma, je Margot obiskala Delevingne teden dni po tem, ko je njeno nenavadno vedenje na letališču v Los Angelesu sprožilo zaskrbljenost.

Robbie je dolgoletna prijateljica Care Delevingne. Leta 2016 sta igrali druga proti drugi v filmu Samomorilski oddelek.

Vir slik: News.com.au, ELLE