Margot Robbie pričakuje prvega otroka

ByAlenka Mirnik

8. julija, 2024
Margot Robbie [Foto: Zajem zaslona]

Margot Robbie pričakuje prvega otroka

Avstralska igralka Margot Robbie (34) je noseča, poroča revija People. To bo prvi otrok za njo in njenega moža, producenta Toma Ackerleyja. Robbie in Ackerley sta se spoznala leta 2014 med delom na filmu “Suite Française”. Čeprav Tom ni igralec, je zelo vpet v filmsko industrijo, kjer je začel kot pomočnik produkcije in se pojavil kot statist v prvih treh filmih o Harryju Potterju. Njuna ljubezenska zgodba se je začela leta 2013, ko sta se prvič srečala na snemanju. Margot je igrala vlogo Celine, Tom pa je delal za kamero kot pomočnik režiserja.

“Bila sem samska in misel o odnosih me je silila na bruhanje. In potem se mi je zgodil on,” je Margot kasneje povedala za Vogue o njunem prvem srečanju. Dodala je še: “Dolgo sva bila prijatelja. Vedno sem bila zaljubljena vanj, a sem si mislila: ‘Oh, nikoli me ne bi ljubil nazaj.'”

Par se je na skrivaj poročil leta 2016 v Avstraliji. Medene tedne sta prestavila zaradi dela pri filmu “Jaz, Tonya”, za katerega je Robbie leta 2018 prejela prvo nominacijo za oskarja. Svoje zasebno življenje sta vedno skrivala pred očmi javnosti, redno pa sta se skupaj pojavljala šele po tiskovni turneji za film “Barbie” lani.

Pričakovanje prvega otroka je za Margot Robbie in Toma Ackerleyja velika novica, razveselila pa je tudi njune oboževalce po vsem svetu.

Portal24; Foto: Zajem zaslona