Martha Stewart delila šest pravil za kožo brez staranja

ByA.K.

6. marca, 2023

Martha Stewart delila šest pravil za kožo brez staranja

Biti v svojih osemdesetih še ne pomeni, da morate izgubiti svoj sijaj in lep videz in Martha Stewart je najboljši primer tega. 81-letna podjetnica, pisateljica in televizijska voditeljica je pred kratkim objavila več selfijev, njena sijoča ​​polt pa nikogar ni pustila ravnodušnega.

Pohvalila se je s svojo popolno poltjo in zapisala: “To so trije selfiji, ki sem jih posnela. Moj izraz je najboljši na prvem, vendar je koža na vseh treh videti super. Brez filtrov. Brez liftinga.”

Martha vztraja, da staranje ne pomeni, da moramo voditi bolj pasiven življenjski slog. Nasprotno, veliko se giba in tako ohranja fantastično linijo.

“Čim večkrat na teden poskušam hoditi na pilates. Ne bom začela živeti slabo, ker se staram,” je dejala.

Poleg desetletij zdravega prehranjevanja in gibanja Stewart sledi šestim preprostim, a učinkovitim pravilom, da ohrani mladosten videz svoje kože… več na Princesa.si

Foto: Instagram


Ne spreglejte…

Ingver v službi lepote, da bo vaša koža sijoča, zdrava in zaščitena

Ingver lahko uporabite v različnih pripravkih, da bo vaša koža sijoča, zdrava, čista in zaščitena. Že več sto let se ingver uporablja v zdravilne namene. V pomoč je pri lajšanju prebavnih težav, bolezni dihal, vnetnih procesov v telesu, prehladu, gripi in glavobolu.

Piling proti celulitu na osnovi ingverja in oljčnega olja


Naravni piling vam bo pomagal očistiti kožo, odstraniti odmrle celice, spodbuditi cirkulacijo in pospešiti topljenje maščob. Hkrati bo zgladil “pomarančno kožo” na vidnih mestih in kožo globinsko nahranil. Dal ji bo mehkobo in sijaj… več tukaj.