Melania Trump se vrača v ospredje!

ByA.K.

26. decembra, 2023 ,
Melania Trump Foto: Wikimedia Ministrstvo za obrambo ZDA (Flickr)

Melania Trump se vrača v ospredje!

Najvišje državno sodišče ZDA je nedavno razsodilo, da nekdanji ameriški predsednik Donald Trump ne more nastopiti na volilnem lističu v zvezni državi Kolorado na predsedniških volitvah prihodnje leto. Razsodba je bila posledica njegove vloge pri napadu njegovih privržencev na ameriško prestolnico 6. januarja 2021.

Vir, ki je blizu Trumpu, pa je za Page Six povedal, da so “Trump in njegova družina prepričani, da bo ponovno postal predsednik.” Viri iz Mar-a-Laga naj bi povedali, da je dosegel dogovor z Melanio in da bo v letu 2024 okrepila diplomatske nastope na najvišji ravni.

Kot poroča Page Six, naj bi se Melania, ki se je nedavno z nekdanjimi prvimi damami pojavila na pogrebu Rosalynn Carter. Bila je samozavestna tako kot predstavnica svojega moža, pa tudi kot diplomatka, še posebej po pozitivnem sprejemu pri Carter.

“Melania razume, da je prišel njen čas, da se pridruži vrstam zgodovinskih prvih dam in pusti pečat v zgodovini. Čuti, da je zdaj bolje pripravljena na svojo potencialno vlogo prve dame drugič,” je povedal vir. Dodal je, da se zdaj lahko bolj posveti tej vlogi, glede na to, da je Barron Trump zdaj star 17 let in ni več otrok.

“Ožja družina, vključno z Melanio, trdno stoji za nekdanjim predsednikom,” je vir dodal za Page Six.

53-letna nekdanja prva dama se vse pogosteje pojavlja v družbi svojega moža. Nedavno so ju videli v Palm Beachu, kjer sta se skupaj udeležila podelitve nagrad Patriot.

“Bila sta odlično razpoložena,” je povedal vir. Dodal je, “Melania je hodila okoli in vse pozdravljala. Trump pa se je celo pošalil na svoj račun. Dejal je, da večinoma “tega prostora ne najemajo, ker imajo tam veliko zelo pomembnih dokumentov, kot vsi vedo.”

vir; Foto: Wikimedia Ministrstvo za obrambo ZDA (Flickr); Portal24