Mercy Johnson razkrila svoj strah: “Doživljenjsko na zdravilih”

Nollywoodska igralka Mercy Jonhson je pred kratkim razkrila svoj strah pred rakom in vse odločitve, ki so ji spremenile življenje. Mati štirih otrok je zgodbo razkrila med pogovorom z veteransko igralko Joke Silvo v eni od epizod oddaje Mercy’s Menu. Pogovor je bil predvajan v njeni zadnji epizodi kuharske oddaje na YouTub-u.

Igralka Mercy Johnson iz nigerijske zvezne države Edo pravi, da je pred šestimi meseci prebolela raka. Seveda sta se morala z možem pogovoriti o novi resničnosti.

Mercy Johnson je povedala: “Odstranili so mi ščitnico. To je bilo za naju kot potovanje, saj imava otroke.”

Dodala je, da je bil to trenutek, ki ji je spremenil življenje, saj se je odločila za operacijo. Mercy je še razkrila, da so ji povedali, da bo do konca življenja jemala zdravila. To je realnost, s katero so se morali sprijazniti.

Lepa igralka je pojasnila, da se je zaradi diagnoze pojavila vrsta navodil in časovnega razporeda za uporabo zdravil. To je prvič, da je Mercy Johnson spregovorila o dogajanju v zvezi s svojim zdravjem.

Pogovor se je prikradel, potem ko je Mercy Johnson vprašala Joke Silvo o zdravju njenega moža Oluja Jacoba. V zadnjem času so o svojih različnih zdravstvenih težavah spregovorili tudi drugi nollywoodski igralci.

Nigerijski pevec in raper Ikechukwu Onunaki je svoje zdravstveno stanje razkril v torek med sejo v živo na Instagramu z Daddyjem Freezejem.

Ikechukwu je trdil, da trpi zaradi bolezni, imenovane hernija diska, in akutnega išiasa, zaradi česar je njegova desna stran telesa paralizirana.

Druga igralka, Kemi Afolabi, je prav tako dejala, da so ji diagnosticirali neozdravljivo bolezen, imenovano lupus. Lupus je vnetna bolezen, pri kateri imunski sistem napade tkiva.

vir Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Harry zahteva, da se kraljeva družina opraviči Meghan Markle

Potem ko je princ Harry v 400 strani dolgih spominih z naslovom Spare povedal številne skrivnosti svojih najbližjih, zahteva, da se kraljeva družina opraviči Meghan Markle. Zakaj naj bi se kraljeva družina opravičila njegovi ženi, Harry ni povedal… več tukaj.

By A.K.

One thought on “Mercy Johnson razkrila svoj strah: “Doživljenjsko na zdravilih””
  1. […] Nollywoodska igralka Mercy Jonhson je pred kratkim razkrila svoj strah pred rakom in vse odločitve, ki so ji spremenile življenje. Mati štirih otrok je zgodbo razkrila med pogovorom z veteransko igralko Joke Silvo v eni od epizod oddaje Mercy’s Menu. Pogovor je bil predvajan v njeni zadnji epizodi kuharske oddaje na YouTub-u… več tukaj. […]

Komentar: