Milla Jovovich prodaja unikatno obleko, denar gre Ukrajini

ByAna Koren

26. februarja, 2023 ,

Milla Jovovich na dražbi prodaja unikatno obleko, ves denar gre za pomoč Ukrajini

Igralka Milla Jovovich je napovedala prodajo unikatne svečane obleke, na kateri bodo izvezena ljubezenskima pisma Ukrajini. Denar bo namenila fundaciji za pomoč Ukrajini. Zvezda Resident Evil sodeluje z ukrajinskim oblikovalcem Lever Couture, da bi ustvarila obleko, na kateri bodo izvezena “ljubezenska pisma” Ukrajini.

Jovovich je ob obeleževanju prve obletnice vojne v Ukrajini na družbenem omrežju Instagram objavila fotografije, ki prikazujejo postopek izdelave obleke. Objavila je tudi besedilo lastne pesmi, ki bo tudi na obleki. Kos oblačila bodo prodali na dražbi, ves zbrani denar bo namenjen humanitarni fundaciji Olene Zelenske, ki jo je ustanovila ukrajinska prva dama.

Rojena v Kijevu

Jovovich se je rodila v… več na Princesa.si

Foto: The Place

Ne spreglejte…

Večina držav G20 obsodila rusko agresijo, Kitajska zavrnila podpis skupne izjave

Finančni ministri največjih svetovnih gospodarstev so Moskvo, zaradi njene agresije na Ukrajino, ostro obsodili. Podpis skupne izjave srečanja G20 sta zavrnili le Kitajska in Rusija.

Srečanje finančnih ministrov je v mestu Bangalore gostila Indija, ki je predsedujoča G20. Slednja je sicer oklevala pri postavljanju vprašanja vojne na dnevni red, a so zahodne države pri tem vztrajale. Prav tako so zahodne države zavračale vsak izid, ki ne bi vključeval obsodbe ruske invazije… več tukaj.