Millie Bobby Brown spregovorila o javnem ponižanju


Igralka je v slabem odnosu s Hunterjem Ecimovićem. 

Millie Bobby Brown je končno razkrila, zakaj se je odmaknila s socialnih omrežij. Povedala je tudi kako ji je nezdrava situacija dala moč, da se je premaknila naprej in si povrnila svoj pravi jaz. Zvezdnica serije Stranger Things je povedala, da je bila v razmerju s Hunterjem Ecimovićem. Januarja 2021 pa se je odločila zvezo prekiniti. Kasneje, lani poleti, so prišle ven tudi novice, da sta imela spolno razmerje, že ko je bila Milly še mladoletna.

“Nihče na prizorišču snemanja ni vedel, da se mi to dogaja. Zato je bilo kar lepo, da sem se s tem lahko ukvarjala sama in nihče drug ni vedel,” je povedala za Allure o tem, kako je intenzivna čustva, ki jih je čutila, prenesla v svoj lik Eleven. 

Ecimović je tudi izjavil, da je Millie nagovarjal in z njo manipuliral, kar pa njena ekipa zanika.

“Pripombe gospoda Ecimovića na družbenih omrežjih niso le nepoštene, ampak tudi neodgovorne, žaljive in sovražne,” so v izjavi zapisali njeni predstavniki. “Namesto da bi se z njim javno pogovarjali prek medijev ali družbenih medijev, bomo ukrepali in zagotovili, da bo enkrat za vselej prenehal s takšnim vedenjem.”

Razmerje je bilo le prelomnica

Igralka je tudi povedala, da je bilo to razmerje le prelomnica v njenem življenju in da je potem šla naprej.

“To je bilo leto zdravljenja,” je dejala. “Ko so me tako javno ponižali, sem se počutila popolnoma brez nadzora in nemočno. Ko sem odšla, sem vedela, da sem vredna vsega in da mi ta oseba ni prav ničesar vzela. Počutila sem se zelo močna. Zdelo se mi je, da sem v življenju končno obrnila list. Zdi se, da sem dejansko končala poglavje, ki se mi je zdelo tako prekleto dolgo.”

Dodala je, da je želela deliti svojo zgodbo, da se druga dekleta ne bi znašla v podobnem položaju. Čeprav se zdi, da so številni zvezdniki popolne osebe, nihče ni popoln. To pa je nekaj, kar pove s ponosom.

“Na koncu sem v svoji karieri želela le pomagati mladim. Želela sem da vedo, da tudi jaz preživljam različne težke stvari,” je zaključila. “Nisem popolna oseba, ki prodaja izdelke za nego kože in igra v Stranger Things. Vsekakor sem sprejemala tudi napačne odločitve.”

Odkar se je Millie znašla v središču pozornosti, je izbrisala računa na Twitterju in TikToku.  Instagram in Facebook je prepustila svoji ekipi. Na spletu je prisotna le s svojim blogom na spletni strani Florence by Mills. Zanj pravi, da je zanjo idealen prostor za izražanje, saj ga nihče ne more komentirati.

Vir slik: CapitalFM