Ministrstvo za infrastrukturo tudi uradno prevzel mag. Bojan Kumer. Na sedežu ministrstva je delo nasledniku mag. Bojanu Kumru predal zdaj že nekdanji minister Jernej Vrtovec.

Na sedežu Ministrstva za infrastrukturo v Ljubljani se je odvila uradna primopredaja dela v infrastrukturnem resorju. Minister v odhodu Jernej Vrtovec je ministru mag. Bojanu Kumru in njegovi ekipi zaželel veliko uspehov. Uspehi bodo zagotovo vplivali na kakovostnejše življenje vseh državljanov.

Jernej Vrtovec je ministru mag. Bojanu Kumru in novima državnima sekretarkama mag. Alenki Bratušek ter mag. Tini Seršen predstavil delo zadnjih dveh let. Spregovorili pa so tudi o mnogih prihajajočih izzivih s področja prometa, energetike in trajnostne mobilnosti.

“Dosedanji ekipi se zahvaljujem za opravljeno delo na zahtevnem resorju. Zavedamo se težkih izzivov, ki so pred nami. Obenem pa smo veseli in polni optimizma, da z današnjim dnem pričenjamo novo poglavje. Poglavje, v katerem bomo Slovenijo pripeljali na pot v zeleno, razvojno naravnano družbo, tako na področju energetike kot prometa oziroma infrastrukture.”

minister za infrastrukturo mag. Bojan Kumer.

Vir: MI RS
Foto: MI RS