Mirna, a izjemno nevarna znamenja horoskopa, ko se razjezijo

ByAna Koren

9. januarja, 2023

Mirna, a izjemno nevarna znamenja horoskopa, ko se razjezijo

Obstajajo ljudje, ki potrebujejo dolgo časa, da se razjezijo. Običajno so potrpežljivi in ​​blage narave, ko pa jim gre kaj na živce, postanejo precej neprijetni in se iz prijetnega bitja spremenijo v jezna bitja, ki nam lahko naženejo strah v kosti. To so znaki, ki jih je težko razjeziti, če pa jih izzovejo, postanejo nevarni.

Vodnar

Vodnarji so zadržani in dobro obvladani, a če jih nekaj uspe vreči iz tira, potem je najbolje, da se jim umaknete s poti. Čeprav ne kričijo in ne postanejo nasilni, njihove besede zadenejo tja, kjer najbolj boli. Jeza iz njihovih oči kar veje, zato se marsikdo zdrzne, ko vidi besneti Vodnarja.

Ribi

Ribe so običajno mirne in tople, a ko se razjezijo, pokažejo svojo temnejšo plat. Nikoli niso agresivni, a njihov molk in razočaran pogled govorita več kot besede. Če ste razjezili Ribo, obstaja velika verjetnost, da ne bo nikoli več govorila z vami. Če pa ste ji izjemno blizu, vam bo verjetno čez čas oprostila.

Rak

Običajno miren in občutljiv, rak lahko, ko je jezen postane precej agresiven. Takrat se je od njega najbolj pametno oddaljiti in se izogniti poslabšanju situacije. Raki ne morejo nadzorovati svoje jeze in jo pogosto stresejo na vsakogar, ki se jim znajde na poti.

Bik

Zadržanega Bika ni lahko razjeziti, a če vam to uspe, se mu umaknite s poti. Njegov bes je lahko grozljiv, še posebej, ker traja nekaj časa. Ko so jezni, lahko postanejo izjemno zlobni in nesramni, pogosto znajo pičiti tam, kjer najbolj boli. Ne vznemirjajte Bika, ko je jezen. Dajte mu čas, da se umiri.

* Priporočil in nasvetov horoskopa ne jemljite posebej resno, za vse indikacije in stranske učinke pa se obrnite na bližnjega znanstvenika.

vir Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Znamenja zodiaka, ki partnerja dušijo z ljubosumjem in posesivnostjo

Vsi smo v razmerju že kdaj občutili ljubosumje. Težava nastane, ko to partnerja začne dušiti. Če eden od partnerjev nenehno duši drugega in ljubosumno preverja vsak njegov korak, lahko takšno vedenje resno ogrozi odnos. Astrologi menijo, da so ta tri znamenja najbolj nagnjena k ljubosumju… več tukaj.