Mlada mamica živi kot gospodinja iz petdesetih let

ByAna Koren

24. januarja, 2023 ,

Mlada mamica kuha, pospravlja in skrbi za otroke, mož pa dela.

29-letna Alexia Delarosa zase pravi, da je tradicionalna žena. Z možem in dvema otrokoma živi kot gospodinja iz petdesetih let. Odločila se je, da pusti službo in zdaj kuha, pospravlja in skrbi za otroke, mož medtem dela. Za to potezo se je odločila, ker se je kot otrok počutila zapostavljeno. Trdi tudi, da je njena štiričlanska družina srečnejša kot kadar koli prej.

“Moja mama je bila redko zraven in vedno sem vedela, da si želim bolj tradicionalno družino zase. Vedno mi je bil všeč stil iz 50. let prejšnjega stoletja, ko žena ostane doma in skrbi za zaposlenega moža in otroke,” je povedala.

Čeprav veliko žensk danes usklajuje službene obveznosti in varstvo otrok, Alexia verjame, da bi se jih več želelo obrniti na življenjski slog, ki ga izvaja. Njena vizija življenja je sovpadala z vizijo njenega moža Matthewa, 37, ki je redno zaposlen in skrbi za družinske finance.

“Popolnoma sem predana skrbi za najina sinova in Matthew je zelo vesel, da sem prevzela to vlogo. On samo dela in ve, da je doma vse v redu in da mu ni treba skrbeti za to,” je dodala.

Alexia vstane ob 5.30 in se ureja in oblači do 6. ure, ko vstane preostala družina. Okrog 6.30 postreže zajtrk, nato pa mož odide v službo. Alexia ostane doma, pospravlja, kuha in se igra z otroki.

https://www.instagram.com/reel/CmKzKAtJ2tn/?utm_source=ig_web_copy_link

Po kosilu sledi popoldanski počitek za otroke. Alexia se v tem času ukvarja s pranjem in sušenjem perila ter pripravo večerje. Otroci so v postelji do 19. ure, potem opravi končno čiščenje hiše in gre sama spat. Svoj vsakdan deli na Instagramu, kjer ima skoraj 13.000 sledilcev.

vir Foto: Pixabay

Ne spreglejte…

Znaka, ki lahko pomenita pomanjkanje pomembnega vitamina

Brez ustrezne prehrane lahko postane tvorba rdečih krvničk otežena, kar povzroči nepravilno kroženje kisika v telesu. Slabokrvnost zaradi pomanjkanja vitamina B9 lahko povzroči motnje živčnega sistema, kar lahko privede do številnih težav. Bleda koža bi lahko bila ena izmed njih, opozarja Nacionalna zdravstvena služba Velike Britanije (NHS). Na pomanjkanje vitamina B9 lahko poleg blede polti kaže tudi hujšanje… već tukaj.