Moški na rdečih preprogah poskrbeli za vročino

Filmske zvezde imajo naporen teden za seboj. Poletni kino je v polnem teku. Od filma Nope do filma Kjer pojejo raki, od filma Sivi mož do filma Bullet Train. Medtem ko je naša pozornost običajno namenjena ženskam, ki se po rdeči preprogi sprehajajo v prelepih oblekah, se zdi, da so končno tudi moški deležni prave pozornosti. 

Brad Pitt je s svojim sproščenim pristopom k oblačenju na rdeči preprogi vnesel svež veter. Aaron Taylor-Johnson je bil v polo majici videti elegantno. Navdušeni smo lahko tudi nad pisanimi moškimi oblačili na rdeči preprogi, od olivno zelene obleke Briana Tyreeja Henryja do Guccijeve obleke Ryana Goslinga, polne “Ken-ergije”. 

A tudi ženski del slavnih ni razočaral. Po pričakovanjih je bilo na vsaki premieri še vedno veliko tudi ženskih čudovitih oblek.

Joey King se je izkazala kot najnovejši stilski kameleon. Nosila je od Balenciage, Marca Jacobsa in Nensi Dojaka. Keke Palmer se je premiere filma Nope v Los Angelesu udeležila v obleki Marca Jacobsa. Ana de Armas pa je izbrala moško navdihnjeno obleko Louis Vuitton.

  • Keke-Palmer

Keke Palmer se je premiere filma Nope v Los Angelesu udeležila v obleki Marca Jacobsa. Ana de Armas pa je izbrala moško navdihnjeno obleko Louis Vuitton.

Komentar: