Mrk polne lune v Biku 28. oktobra: Prehajamo na novo stopnjo razvoja

ByAna Koren

26. oktobra, 2023 ,
Foto: Freepik

Mrk polne lune v Biku 28. oktobra: Prehajamo na novo stopnjo razvoja

Mrk polne lune v Biku, ki se bo zgodil 28. oktobra, prinaša s seboj val transformacije in prebujenja. To je čas, ko se energije našega življenja zazibajo in nam omogočijo, da pogledamo onstran tančice običajnosti ter opazimo skrite vidike naše resničnosti.

Spomnite se novembra 2021. Katere življenjske teme so bile takrat v ospredju vašega uma? Katerim izzivom ste se morali soočiti? Zdaj je čas, da pogledate nazaj in ugotovite, kako daleč ste prišli od takrat. Ne glede na to, kje se nahajate danes, lahko s ponosom prepoznate pot, ki ste jo prehodili, in osebno rast, ki ste jo dosegli.

Mrki delujejo kot vrata v višjo zavest in omogočajo novo poglavje v naši duhovni evoluciji. Zadnji mrk v ciklu, ki se dogaja v Biku, ima posebno moč za zaključke in presežke. To je odličen čas, da končate stvari, ki ne služijo več vašemu višjemu jazu.

Kljub temu, da morda želite nadzorovati ta proces, se mrki odvijajo na svoj skrivnosten način, ki nas vodi tja, kjer moramo biti. Dovolite, da vas mrk vodi in razkrije tisto, kar je potrebno. Mrki so kot sestavljanke, ki se sestavijo v svoje pravo mesto, zato jim dovolite, da se stvari postavijo na svoje mesto.

Dejavni Pluton

Med tem mrkom bo Pluton, znan kot Gospodar podzemlja, zelo aktiven. Ta energija lahko prinese s seboj potrebo po soočanju s sencami in pogledom v najgloblje kotičke naše duše. Morda se boste morali soočiti z neprijetnimi resnicami, ki so bile prej skrite.

Podzemlje je Plutonu znano in udobno, saj je tam domač. Priznava in sprejema sence. Ta mrk v Biku nas spodbuja, da storimo enako, da se sprijaznimo z vsem, kar se nam je zgodilo, tako v sedanjosti kot preteklosti.

Poleg tega bo aktivni Pluton sprožil borbo za moč in konflikte na globalni ravni. Z Marsom in Merkurjem v tesni povezavi, lahko pričakujemo ostre besede, vroče pogovore in potencialne konflikte. Bodite pozorni na svoje besede in pristop k drugim, saj bo občutljivost visoka.

Da bi se umirili in izkoristili te energije na najboljši način, si vzemite čas za počitek, meditacijo in raziskovanje sebe. Če se znajdete v konfliktu, poskusite ohraniti nadzor nad svojim živčnim sistemom.

Jupiter, planet širjenja, bo tudi aktiven v tem mrku. To pomeni, da se lahko vse, kar se dogaja v tem času, zdi večje, kot dejansko je. Hkrati pa nam Jupiter omogoča, da vidimo stvari z višje perspektive.

Splošno gledano, ta mrk v Biku obljublja preobrazbo in nove začetke. Močan čas je pred nami, kjer se stvari končujejo, a hkrati se odpirajo nova vrata za bolj plodno prihodnost. Ne glede na pretrese, ki jih lahko doživimo, je prihodnost svetla.

Ciklus mrkov Bik-Škorpijon se zaključuje, kar prinaša novo stopnjo evolucije in zavedanja. Sedaj smo pripravljeni na višje stanje zavesti, kot smo bili prej.

vir

Foto: Freepik

Portal24