Mrk v Biku 28. oktobra za 4 znamenja horoskopa prinaša dramatične

ByAna Koren

27. oktobra, 2023 ,

Mrk v Biku 28. oktobra za 4 znamenja horoskopa prinaša dramatične

Koridor mrkov še naprej dobiva zagon, spremembe v življenju vseh bodo dosegle vrhunec z luninim mrkom v Biku, ki se bo zgodil 28. oktobra. Vendar pa bodo štiri znamenja Zodiaka še posebej občutila vpliv mrka, doživela bodo dramatične spremembe v svoji usodi! 🌒✨

V času mrka bo Venera v znamenju device, kar pomeni čustveno suho in racionalno odločitev, povezano z osebnim ugodjem in dnevnimi potrebami. Luna bo v konjunkciji z Uranom, kar lahko prinese pomembne odločitve glede nepremičnin, kot so nenadne selitve ali nakupi. Pluton bo karierno vplival na zemeljska znamenja, ki se lahko veselijo močnega napredovanja.

1. Devica

V trenutku mrka bo Venera v vašem znamenju, kar lahko prinese srečo, povezano z izboljšanjem finančnega življenja, kot so povečanja plače ali uspehi v sodnih sporih. Mrk bo vplival tudi na vaša izobraževanja in poglede na svet, prav tako pa se lahko odprejo priložnosti za sodelovanje z mednarodnimi podjetji.

2. Oven

Mrk bo močno vplival na vaš finančni sektor. Morda boste prejeli večje vsote denarja, odplačali dolgove ali rešili finančne spore. Na področju kariere se lahko obetajo pomembne priložnosti za napredovanje, polno uveljavitev na novem položaju pa lahko pričakujete spomladi 2024.

3. Lev

Mrk se zgodi na najvišji točki vaše rojstne karte, zato lahko nenadoma prinese nov status, naziv ali položaj. Če ste novembra 2021 začeli razvijati projekt, boste zdaj dobili pomembne in očitne rezultate, ki bodo na koncu vplivali na vaše finance. Dobite lahko tudi naziv zaradi mednarodnega projekta ali pokroviteljstva osebe, s katero ste v romantični zvezi. Na splošno bi se zaradi tega mrka lahko vaše osebno življenje izboljšalo, Jupiter, vladar sektorja sreče, bo v hiši statusa in vam bo prinesel uspešnega partnerja.

4. Tehtnica

Mrk nastopi v vašem sektorju velikih finančnih naložb in denarja vašega partnerja. Usklajevanje naložb, kreditov, hipotek ali prejemanje dediščine bo prevladovalo. Situacija se lahko nanaša tudi na vaše brate in sestre, ki bodo morda potrebovali vašo finančno pomoč. Kar zadeva kariero, bo Luna v hiši preobrazbe, kar lahko pomeni preobrat ali ponoven premislek o vaših življenjskih ciljih in karierni poti. Spremembe se lahko odražajo tudi v vašem osebnem razvoju, kjer bi lahko po iskanju strokovne pomoči prišli do pomembnih odločitev.

vir

Foto:Portal24