Na adventnem koledarju odpiramo napačna okenca?

ByAna Koren

6. decembra, 2022

Trdi, da na adventnem koledarju odpiramo napačna okenca

Na adventnem koledarju odpiramo napačna okenca!? Očka iz Velike Britanije, ki se na TikToku imenuje @supernoodle2, trdi, da že vse življenje odpiramo napačna okna na adventnem koledarju. Objavil je video, v katerem najprej odpre okno s številko 24. Očka meni, da z odpiranjem okna odštevamo dneve do božiča, kar pomeni, da bi morali iti od večje številke k manjši.

“Adventni koledar šteje dneve do božiča, ne od,” je zapisal v naslovu viralnega videa.

A večina meni, da se moti in to utemeljuje s preprostim protivprašanjem: “Zakaj je potem za številko 24 največja čokolada?”

Ne spreglejte…

Pirc Musarjeva uživala na božičnem šovu Rebeke Dremelj

Rebeka Dremelj je organizirala nepozabno božično pravljico za vse čute, v njej je uživala tudi Nataša Pirc Musar.

Da je pevka Rebeka Dremelj najzvestejša pomočnica dobrih decembrskih mož, je dobro znano vsem njenim oboževalcem. Ne nazadnje je tudi soavtorica božične knjige za otroke, Božička je obiskala v njegovem domu na Laponskem, s plesalcem in pevcem Sebastianom pa sta posnela božično klasiko.

Da je nora na božič in veseli december, tudi vemo. Letošnjega je popestrila s šovom, ki bi ji ga lahko zavidala tudi Mariah Carey. Z glasbeno-plesnim spektaklom je slovenska kraljica božiča poskrbela za dobro voljo, zabavo, romantiko in vse stvari, ki jih imamo med prazniki najraje… več tukaj.

Foto: iStock