Na trgu zdaj tudi velika avtomatska vrata za purane

ByA.K.

7. februarja, 2024
Podjetje je znano po tem, da izdeluje izjemno kakovostne izdelke z garancijo tri leta in zdržijo celo desetletje

Na trgu zdaj tudi velika avtomatska vrata za purane

Podjetje Run-Tiger pod blagovno znamko Run-Chicken, ki je poznana po tem, da so prvi na svetu naredil avtomatizirana vrata za kokoši, dostopne vsakomur, je po novem ravno te dni na svetovni trg podal tudi nova, večja avtomatizirana vrata za purane.

Podjetje je znano po tem, da izdeluje izjemno kakovostne izdelke z garancijo tri leta in zdržijo celo desetletje. Vrata so v več kot desetih različnih barvah. Posebnost je tudi ta, da so vrata za kokoši samo lani dodelali s 164 dopolnitvami. Odpirajo se na sončne celice in so odporne na vremenske razmere. Razvili so tudi poseben hranilnik za kokoši, ki omogoča, da se deset kokoši samostojno hrani osem dni in valilnico.

Vrhunskih avtomatskih vrat za odpiranje kokošim so samo lani prodali 40 tisoč kosov po vsem svetu, največ na ameriškem trgu. Izdelek je narejen s privlačnim dizajnom in kakovostnih materialov iz kovine, ki je 8-krat močnejša od tiste v avtomobilih.

RUN TIGER, d. o. o., je podjetje z blagovno znamko Run Chicken. Ustvarjajo in prodajajo patentirana avtomatizirana vrata, valilnico in hranilnik za kokoši. Njihova posebnost je, da so razvili kakovostna in cenovno dostopna vrata za vsakogar. Prisotni so na petih kontinentih, v več kot 30-ih državah. V podjetju se nenehno razvijajo in so usmerjeni v napredek. Na trg so vstopili konec leta 2019, ko so prodali le en kos na mesec, lani pa so jih prodali že 40.000. Imajo 39 zunanjih sodelavcev.

Portal24