Najbogatejši otroci na svetu, odkrijte kdo so

Odkrijte kateri so najbogatejši otroci na svetu, od najmlajših članov kraljeve družine do otrok najbolje plačanih zvezdnikov.

Nekateri ljudje morajo vse življenje delati, da zaslužijo dovolj denarja za udobno življenje. Drugi imajo srečo in se rodijo bogati. Številni člani te kategorije so še vedno mladoletni in tvorijo ekskluzivno skupino najbogatejših otrok na svetu.

Otroci z bogatimi starši, posebnimi sposobnostmi ali preprosto z veliko sreče, imajo večjo verjetnost, da bodo priznani na področju, na katerem kljub vsesplošnemu trudu izstopa le malo posameznikov. Ti srečneži se rodijo bogati ali pa postanejo milijarderji, še preden jim je zakonsko dovoljeno piti alkohol.

Kako jim je to uspelo? To je zelo različno; nekateri so se rodili v monarhiji, drugi so mladi zvezdniki, tretji pa so se rodili zelo slavnim staršem.

Spoznajte tri najbogatejše otroke na svetu leta 2023:

Princ George

Od leta 2023 je premoženje princa Georgea Alexandra Louisa Cambriškega ocenjeno na 3 milijarde dolarjev, s čimer je tretji najbogatejši otrok na svetu. Mladi kraljevi dedič, ki se je rodil 22. julija 2013, je tudi drugi najbogatejši deček na svetu.

Kot najstarejši otrok princa Williama in Kate Middleton je bogastvo princa Georgea Cambriškega posledica njegovega rojstva v kraljevi družini.

Princesa Charlotte

Princesa Charlotte je najbogatejša deklica na svetu. Z ocenjenim premoženjem v višini 5 milijard dolarjev je princesa Charlotte Cambriška drugi najbogatejši otrok na svetu, pred svojim starejšim bratom.

Rodila se je 2. maja 2015 in je drugi otrok ter edina hči vojvode in vojvodinje Cambriške, princa Williama in Kate Middleton.

Mala Charlotte, drugi najmlajši otrok milijarderjev, je po smrti kraljice Elizabete II. tretja v vrsti za britanski prestol, takoj za očetom in starejšim bratom.

Benji Wojin

Benji Wojin je najbogatejši otrok v Ameriki. Njegov oče Larry Page je eden najbogatejših ljudi na svetu, ki še ni podpisal darilne obljube, ne zavezujočega dogovora. V tem dogovoru milijarderji v svojem življenju vsaj polovico svojega premoženja namenijo v dobrodelne namene.

Benji Wojin, ki se je rodil leta 2008, bo po pričakovanjih podedoval vsaj del očetovega bogastva. Njegovo premoženje je vredno več kot 10 milijard dolarjev in ni le najbogatejši deček na svetu, ampak tudi najbogatejši otrok v Ameriki.

vir Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Tri lastnosti, ki jih otroci podedujejo izključno po očetu

Raziskava je pokazala, da otrok inteligenco podeduje po materi, kaj pa njegove druge lastnosti? Je kaj, kar bo vaš malček podedoval izključno po očetu? Če vprašate genetike, res obstaja. Kot poroča Family Education, obstajajo kar tri stvari, ki jih otrok dokazano podeduje po očetu, genetičarka Dana Bressette pa je razkrila, katere so te lastnosti… več tukaj.

By A.K.

One thought on “Najbogatejši otroci na svetu, odkrijte kdo so”

Komentar: