Astrologinja je za vsako znamenje razkrila najbolj nesrečen dan letos

Ugotovili smo, kateri dan je za vaše nebesno znamenje v letu 2023 najbolj nesrečen in kako se bolje pripraviti na dramo.

Astrologija nas lahko vodi skozi nemirne čase in nam pove, kdaj je najboljši čas za ukrepanje in kdaj se moramo ustaviti in razmisliti. Ne glede na to, kaj se dogaja v vesolju leta 2023, je majhno opozorilo vedno dobro.

Vsak planet v astrologiji ima drugačno energijo, zato so nekateri bolj prijazni od drugih. Kljub nekaterim težkim kozmičnim tranzitom se lahko letošnjega leta veselite. Izvedeli smo, kateri je najbolj nesrečen dan v letu 2023 za vaše znamenje in kako se bolje pripraviti na zvezdniško dramo.

Oven (21. marec – 19. april)

Najbolj nesrečen dan: 3. november 2023.

Lahko se srečate s karmo na področju ljubezenskih odnosov. Venera (planet ljubezni) se namreč sooča z Neptunom (planet brezupnih romantikov). Lahko se pojavijo konflikti in zmeda, ki jih bo retrogradni Saturn še okrepil. Na koncu boste prisiljeni videti, kako lahko zanikanje ovira vašo osebno rast.

To obdobje bi vas lahko spodbudilo k razmišljanju, ker boste morali uravnotežiti zatiralske energije, pravi Desiree Roby Antila, astrologinja in avtorica knjige Sun Signs In Love, za Bustle.

Bik (20. april – 20. maj)

Najbolj nesrečen dan: 5. marec 2023.

Ob močnem Luninem mrku v škorpijonu bi lahko na dan prišle neprijetne in težke resnice, povezane z vajinimi odnosi. Lažje boste opazili slabe navade in to vas bo spodbudilo k veliki odločitvi s partnerjem.

Antila pravi, da bi ta mrk  lahko končno zaprl vrata nečemu, kar se mora končati.

Morda vam bo pokazal, da je čas za nekaj novega.

Konci prinašajo nove začetke .

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Najbolj nesrečen dan: 16. maj 2023.

Planet obilja potuje skozi vašo intenzivno 12. hišo, spodbuja izolacijo in poudarja nekatere vaše senčne lastnosti. To je pravi čas za razmislek, vendar bodite pripravljeni soočiti se s stvarmi, ki ste jih morda potlačili. Lotite se novih podvigov s sočutjem in dobrim ritualom, namenjenim skrbi za lastno dobro počutje.

Antila dodaja da bo potrebno nekaj večjega zdravljenja. Poiščite podporo, ki jo potrebujete v pogovoru.

Obrnite se na svoje bližnje ali terapevta, pomembno je le, da lahko o svoji bolečini spregovorite.

Rak (21. junij – 22. julij)

Najbolj nesrečen dan: 17. julij 2023.

Na žalost je lahko usoda do vas kruta. Osredotočite se na zavračanje kakršne koli negativnosti, ki uničuje vašo samozavest in srečo. V redu je biti sentimentalen, vendar naj vas to ne zadrži.

To bi lahko prineslo nekaj nepričakovanih obveznosti na tem področju vašega življenja. Ustvarite si meje in se jih držite pravi Antila.

Če se želite spoprijeti s težkimi časi, se zanesite na podporo svoje družine.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Najbolj nesrečen dan: 29. september 2023.

Bodite pozorni na cikle v vašem razmerju ali ljubezenskem življenju, ki jih je treba prekiniti, da se popolnoma uskladite s svojim najvišjim jazom. Venera, planet ljubezni, je v kvadratu z Uranom, kar ustvarja veliko prostora za velika presenečenja, na katera morda niste pripravljeni.

Morda boste morali podrobneje pogledati svoje ljubezensko življenje, saj ga je treba ponovno oceniti.

Devica (23. avgust – 22. september)

Najbolj nesrečen dan: 5. oktober 2023.

Retrogradna Venera prehaja v vašo 12. hišo sprostitve in podzavesti, kar pomeni, da boste začeli preveč razmišljati. Medtem ko vas bo Merkur poskušal osredotočiti na finančni vidik vašega življenja, se vam lahko zatakne pri vprašanju, kaj zares cenite. V takšnih situacijah se je pomembno izogibati samoizolaciji. Dobro pa bi bilo, da razmislite in se osredotočite na tisto, kar vas tišči, z denarjem pa previdno.

Slaba navada, ki ste se je poskušali znebiti, se bo pokazala v najhujši obliki in vam ne bo dala druge izbire, kot da jo opustite, pravi Antila.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Najbolj nesrečen dan: 17. julij 2023.

Tehtnice, vaši izzivi bodo karmični, ko boste poskušali uskladiti to, kar ste, s tem, kar želite biti. Samorefleksija je bistvenega pomena in pisanje dnevnika lahko pomaga. V obdobju samorefleksije poskušajte stvari ne jemati osebno.

Začelo se bo potovanje samozdravljenja, ki vam omogoča, da preidete skozi blokade, ki jih je treba leta razbijati, pravi Antila.

Podpora bližnjih vam lahko pomaga na več načinov.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Najbolj nesrečen dan: 23. marec 2023.

Vaš domači planet bo potoval po vašem zasebnem življenju, kar bi lahko prineslo nekaj nemira v vaše tesne odnose. Lahko se prepirate z družinskimi člani ali prestopite svoje meje. Tu vam lahko malo samote pomaga pri soočanju z neprijetnimi občutki. Odpuščanje in razhod bosta glavna tema vašega ‘najsrečnejšega’ dne.

Morda boste morali zapustiti nekoga, ki vam ni več zvest.

Strelec (22. november – 21. december)

Najbolj nesrečen dan: 2. oktober 2023.

Retrogradna Venera vas bo prisilila, da rastete in se sprijaznite z lastnimi omejitvami. Merkur bo prišel na nasprotno stran Neptuna, planeta sanj, kar bo okrepilo globoke strahove glede tega, kako vas javnost dojema. Druga možnost je, da dvomite o svoji karieri ali se počutite, kot da ste v mirovanju. Razmislite o poklicnem razvoju in raziščite, kakšne so vaše potrebe, da se boste počutili zadovoljni in osvobojeni.

Kozorog (22. december – 19. januar)

Najbolj nesrečen dan: 27. marec 2023.

Vaša naravno praktična miselnost vas bo vodila skozi izzive, ko boste prestopili v preveč optimistične ribe. Morda se boste ujeli v lastne zablode, zato bodite še posebej pozorni na to, kaj se dejansko dogaja. Občutki niso vedno dejstva. Antila pravi, da ta tranzit opozarja na nedoslednosti v vaših prijateljstvih. Morda preraščate nekatere ljudi v svojem ožjem krogu.

To bo težko, vendar se bodo pojavili novi ljudje, ki bodo bolj usklajeni z vašo trenutno življenjsko situacijo.

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Najbolj nesrečen dan: 28. oktober 2023.

Intenziven lunin mrk v Ovnu bi lahko bil za vas izziv. Bodite previdni s svojim temperamentom, način, kako se zdaj odzovete, ima lahko posledice za vašo javno podobo. Ta lunarna sprememba vas bo spodbudila k osvoboditvi. Prisililo vas bo, da se sprijaznite s tem, čemur ste se izogibali, in to končno opustite.

Ta močan mrk vam bo odprl oči za stvari, ki jih pri nekaterih svojih prijateljih niste opazili in vam niso všeč. Treba bo postaviti nove meje in se znebiti ljudi, ki so preveč odvisni od vas.

Ribi (19. februar – 20. marec)

Najbolj nesrečen dan: 27. marec 2023.

Ko planet discipline in trde ljubezni potuje po vaši hiši, lahko pričakujete, da se boste soočili s svojo temnejšo stranjo. Ta tranzit vas bo prisilil, da se vrnete na zemljo, se znebite zablod in strupene pozitivnosti. Bodite nežni do sebe in zaščitite svojo samozavest.

S Saturnom, ki se giblje skozi vaše znamenje, boste kmalu dobili pospešen tečaj pri postavljanju meja. V naslednjih treh letih bo veliko lekcij o ugajanju ljudem, soodvisnosti in učenju reči ne, je zaključila Antila.

Foto: Pexels

By A.K.

Komentar: