Najbolj priljubljene vrste paž pričesk, ki pristajajo vsaki

ByUredništvo

12. maja, 2023 ,

Najbolj priljubljene vrste bob pričesk, ki pristajajo vsaki

Francoski, italijanski, lob, stopničasti, valoviti, paž s frufrujem… Pri toliko možnostih je odločitev, da se boste opogumili in si privoščili bob frizuro, le en del enačbe. Niste prepričani, katero različico bi preizkusili. Zakaj ne bi dali priložnosti eni od letošnjih najbolj priljubljenih bob pričesk?

Da bi vam pomagali pri izbiri, smo zožili izbor na pet najbolj priljubljenih stilov bob striženja. Da boste zagotovo izbrali paž, ki bo zahteval minimalno vzdrževanje in bo izgledal odlično, vam ponujamo nasvete o tem, katera vrsta in tekstura las sta najbolj primerna. Izdajamo vam tudi trike za enostavno oblikovanje.

Blunt paž

Sega do ramen, postrižena je naravnost in blont (blunt ), prečka je na sredini. To je kratek opis te hit pričeske. Blunt ali blunt paž pristaja večini žensk, še posebej, če imate tanke in šibke lase, saj ustvarja iluzijo gostote. Poleg tega topo pristrižene konice las poudarijo čeljust in lepo uokvirijo obraz. Minimalno porabo časa izberite stil, ki najbolj ustreza vaši naravni strukturi las. Če vam je všeč ta različica paža, ne pozabite, da zahteva redno striženje, vsakih šest do osem tednov.

 

Boyfriend paž

Tako kot boyfriend kavbojke tudi ta šik bob izžareva ležeren pridih, ki je razviden iz samega imena. Zanj je značilna enako dolga pričeska, postrižena ravno, kar prispeva k njegovi moderni estetiki preprostosti.

Ta različica paža je primerna za različne teksture, vendar bo najbolj ustrezala tistim ženskam, ki imajo naravno ravne ali valovite lase, saj nikoli ne bodo imele slabega dne. Za najboljši učinek tako imenovani boyfriend boba, posušite lase na zraku in oblikujte tako, da bo videti eleganten in sijoč. Takšno različico boba je odlično izpeljala Hailey Bieber.

Večplastni paž

Večplastni paž, odvisno od načina striženja, zelo pristaja tako tankim kot gostim lasem. Glede na to, da ga zaznamujejo različno dolgi prameni znotraj srednjega dela las, bo tankim lasem dodal volumen. Gostim bo zmanjšal težo in prevelik volumen.

Ta paž je izjemno enostaven za vzdrževanje in oblikovanje. Preprosto oblikujte lase z rokami z oljem ali razpršilom za teksturiranje in pustite, da se posušijo na zraku. Če imate naravno valovite lase, je ta pričeska idealna za vas.

Lob

Lob, poznan kot dolgi paž, običajno pade bližje ključnici in ne okrog čeljusti, kot je to pri klasičnem pažu. Ta srednje dolga pričeska sega med vrhove ramen in ključnico ter je običajno postrižena na kvadrat in topo. Deluje odlično na vseh tipih las. S to pričesko so lasje videti gosti in zdravi, medtem ko njene ostro odrezane linije pritegnejo pozornost na strukturo kosti in pomagajo lepo uokviriti obraz.

Lob je najboljša izbira za tiste ženske, ki niso prepričane, ali si želijo drastično striženje, a si vseeno želijo spremembe. Poleg običajnega striženja za ohranjanje dolžine se ta različica boba prilega vsakemu slogu: voluminoznemu feniranju ali mokremu in nazaj zalizanemu, ravnemu ali valovitemu.

 

Francoski paž

Tako kot Parižanke pristopajo k lepoti, je francoski bob prefinjen, a sproščen. Ta paž sega do brade in se pogosto nosi z mehkimi, kratkimi frufruji in razmršenimi lasmi. Običajno je odrezan topo do sredine lic, kar lepo poudari ličnice.

Francoski paž najbolje izgleda s teksturo, zato bo videti fantastično na ženskah z naravno kodrastimi in valovitimi lasmi. Ker je tekstura ključnega pomena pri oblikovanju francoskega paž, oblikujte lase tako, da poudarite svoje valove ali kodre.

vir Foto: Pexels