Najbolj spremljana ženska na Instagramu je…

ByAna Koren

2. marca, 2023 ,

Premik na vrhu: Najbolj spremljana ženska na Instagramu

Selena Gomez je ponovno prehitela Kylie Jenner in postala najbolj spremljana ženska na Instagramu. Nekdanja Disneyjeva zvezda je zbrala neverjetnih 381 milijonov sledilcev in tako presegla Kylienih 380 milijonov. To družbeno omrežje, kjer se delijo fotografije in kratke video vsebine, je priljubljeno med mnogimi. Zvezdniki ga pogosto uporabljajo za deljenje pomembnih informacij iz lastnega življenja in uradnih objav.

Selena je že enkrat imela največ sledilcev na Instagramu, in sicer leta 2019, preden jo je s prestola IG vrgla Ariana Grande , ki jo je kasneje prehitela Kylie. Številni Selenini oboževalci so novo novico pozdravili z velikim veseljem in svojo najljubšo razglasili za “kraljico Instagrama”. “Selena Gomez je spet najbolj spremljana ženska na Instagramu. Kraljica se je vrnila!” je na Twitterju zapisal en od oboževalcev. In ni edini, številni uporabniki tega družbenega omrežja, kjer se komentira predvsem z besedami, so to spremembo na vrhu Instagrama pozdravili… več na Princesa.si

Ne spreglejte…

Selena Gomez – Ženska, ki se noče podrediti lepotnim standardom: “Popolna sem takšna, kot sem”

“Popolna sem takšna, kot sem in ne dovolim, da mi kdo reče drugače,” je pravilo, ki se ga že leta drži pevka Selena Gomez. Selen je ena največjih ambasadork naravnega videza v Hollywoodu. Selena redno objavlja svoje nefiltrirane fotografije, govori o nihanju teže in duševnih težavah, o čemer je posnela tudi dokumentarni film… več tukaj.

Foto: Selena Gomez Twitter