Najboljši trendi ličenja v letu 2022

Od drznih do komaj opaznih.

V letu 2022 je postalo jasno, da ste pripravljeni ponovno nositi ličila. Veliko največjih trendov ličenja trenutno stremi k temu, da se počutite posebne, barvite in bleščeče. Kljub temu so nekateri trendi tudi bolj minimalistični.

Oblikovane obrvi

Uprite se želji, da bi si omislile ozke obrvi iz 90. let. Namesto tega poskusite laminiran videz, kot ga ima zvezdnica serije Bridgerton Simone Ashley.

Rdeča lica

Seveda ste lahko naklonjeni SPF. Vendar ne morate zanikati, da je rdeč sijaj lahko res čudovit.

Ustnice iz sladoleda

Strateško nameščen madež za ustnice daje svetel, neresen videz. Videz se odlično ujema z drzno rdečimi lici. 

Čist videz

Estetika #cleangirl je zavzela TikTok. Videoposnetki s hashtagom #cleangirlmakeup so zbrali več kot 144 milijonov ogledov. Anne Hathaway je s svojim osupljivim videzom v Cannesu, poosebila ta videz. Dokazala je, da je videz enako priljubljen tudi zunaj družbenih medijev.

Bleščice, bleščice 

Bleščice so vedno v modi, vendar dobivajo nove oblike. Kot je rožnato oko, ki ga je ustvarila Gigi Hadid. Predstavljajte si ga kot najnovejšo različico Euphorie.

Podlaga Barely-There

Tekoči puder in serum postajata eno in isto. Najnovejše formule omogočajo, da koža zasije. Zagotavljajo prednosti za nego kože, kot so vlaženje in pomoč proti staranju.

Občrtane ustnice

Nekaj časa je bilo vidno črtalo za ustnice prepovedano. Ne več. Zvezdnice, kot so Jennifer Lopez, Megan Thee Stallion in Addison Rae, se navdušujejo nad trendom iz 90. let. Ob tem dodajajo volumen ustnicam.

Dvojno črtalo za oči

Za to posodobitev črtala za oči, ki ga je prikazala Dixie D’amelio, vam bo morda prišla prav mirna roka.

Vijolično rdečilo

Vsi se zavzemamo za naravno rdečico. Vendar obstajajo argumenti, da so ličnice predolgo igrale drugo violino. Ta trend je prevzel tudi TikTok, kjer uporabniki preizkušajo odtenke, ki so podobni videzu Rihanne.

Ličila za ponovno uporabo

Ker se pogovor o trajnosti v kozmetiki nadaljuje, pričakujte, da se bo več ličil prodajalo skupaj s polnili. Tak je tudi osvetljevalec Rose Inc.

Vir slik: Glamour, People, Girls United