Najljubše telovadne vaje Jennifer Aniston, izvaja jih že leta

Najljubše telovadne vaje Jennifer Aniston, izvaja jih že leta. Ko Jennifer Aniston vprašate o fitnesu, ni ničesar, česar še ni poskusila. 53-letna igralka je leta 2016 za revijo People povedala, da rada spreminja svojo rutino. Slednje daje rezultate in naredi njene treninge razburljive.

“Spremenimo rutino, tako da je vedno težko, svojemu telesu nenehno postavljaš izzive,” je za revijo Women’s Health povedal njen osebni trener Leyon Azubuike.

Z jogo se ukvarja od leta 2005.

Od vseh vaj, ki jih je preizkusila v preteklih letih, je joga ostala dosledna. Od leta 2005 trenira s svojo prijateljico Mandy Ingber. Poleg tega, da trdi, da jogi dolguje svojo vitkejšo in močnejšo postavo, ima tudi svojo notranjo moč.

Boks je njena druga ljubezen

Leta 2019 je Anistonova za InStyle povedala, da se je zaljubila v boks takoj, ko ga je odkrila.

“To je nekaj, s čimer se skupaj z jogo ukvarjam najdlje. Pri boksu je pomemben mentalni vidik. Možgani morajo delovati, ne sediš samo na motorju,” je pojasnila.

Rada ima tudi pilates

Med pandemijo koronavirusa in snemanjem na Havajih in v Parizu je Anistonova redčila svoje treninge. Ko se je vrnila domov in se poskušala vrniti k svoji rutini, si je poškodovala hrbet. Takrat je odkrila pilates.

Zagovarja metodo 15-15-15

Kot da joga, boks in pilates ne bi bili dovolj, Anistonova počne še eno stvar. Zagovarja metodo 15-15-15, ki vključuje 15 minut vožnje na sobnem kolesu, 15 minut vadbe na eliptiku in 15 minut teka.

“Potrebujem nekaj gibanja, pa čeprav samo 10 minut skakanja na trampolinu,” je zaključila.

Foto: Zajem zaslona Instagram

Ne spreglejte…

Za bolj zdravo srce je najbolje telovaditi zjutraj

Za bolj zdravo srce je najbolje telovaditi zjutraj med 8. in 11. uro. Telovadba med osmo in enajsto uro zjutraj je povezana z najmanjšim tveganjem za bolezni srca in možgansko kapjo, je pokazala nova študija. V študiji je sodelovalo več kot 86.000 udeležencev… več tukaj.