Največ sreče v januarju čaka ta tri znamenja horoskopa

ByAna Koren

2. januarja, 2023

Največ sreče v januarju čaka ta tri znamenja horoskopa

Začelo se je novo leto. Največ sreče v januarju čaka tri znamenja horoskopa. Po brezskrbnem prazničnem času je prihod januarja za marsikoga znak vrnitve v realnost. Pred nami je mesec, ki bo zaznamoval več astroloških vidikov, med katerimi je verjetno najpomembnejši retrogradni Merkur v Kozorogu. Kljub vplivu bo to srečen mesec za mnoge, najbolj pa za ta tri znamenja.

Vodnar

Vodnarjem bo začetek leta ostal v lepem spominu. Z Venero v njihovem znamenju bodo optimistični, prijazni in uživali v življenju. To je primeren čas za nova srečanja in romantična doživetja, pari pa bodo dobili priložnost za zbliževanje. Konec meseca jim prinaša srečo na poslovnem in finančnem področju.

Kozorog

Čeprav jim bo retrogradni Merkur vse do 17. januarja kvaril načrte, jim bo druga polovica meseca precej naklonjena. V službi bodo doživeli uspeh, zato mnogi pričakujejo napredovanje ali iskanje bolje plačane službe. Sam konec meseca je rezerviran za ljubezen. Samski bi lahko sklenili zanimiva poznanstva, pari pa se bodo zbližali.

Ribe

Ribam bo začetek leta prinesel priložnost za izboljšanje odnosov z ljudmi, ki jih imajo radi, pa tudi za krepitev poslovnih stikov. Podpora okolice jim bo prinesla uspeh na poslovnem področju. Skozi življenje jih bo vodila intuicija, zato se bodo modro odločali, edino, na kar morajo paziti, je, da se ne prepirajo z družinskimi člani. Konec meseca vstopi Venera v njihovo znamenje in jim prinese izpolnitev ljubezenskih želja.

* Priporočil in nasvetov horoskopa ne jemljite posebej resno, za vse indikacije in stranske učinke pa se obrnite na bližnjega znanstvenika.

Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Finančni horoskop za leto 2023: Kdo bo obogatel, kdo mora zategniti pas

Finančni horoskop za prihodnje leto razkriva, katera znamenja bodo dobro zaslužila, katera znamenja pa naj pazijo na stroške. Zvezde ne bodo vsem enako naklonjene, zato ugotovite, ali ste eden izmed srečnežev, ki bodo leta 2023 obogateli ali pa vas bodo neugodne okoliščine vseeno prisilile k varčevanju… več tukaj.