Naprodaj je Nissan GT-R Sebastiana Vettla

ByA.K.

11. januarja, 2023

Naprodaj je avto Sebastiana Vettla

Naprodaj je avto Sebastiana Vettla, ni sicer dirkalnik Formule 1, a je enako privlačen. Gre za Nissan GT-R, ki ga je štirikratni prvak formule 1 kupil leta 2012. Konkretno gre za Black Edition, v desetih letih je prevozil le 150 km. Očitno je, da Vettel ni imel veliko časa za druženje z enim najboljših superšportnih avtomobilov daleč naokoli. 

Avto je v brezhibnem stanju in je kovinsko črn primerek, opremljen z 20-palčnimi platišči, ki so bila pri tej različici ekskluzivna. Dodatna značilnost so oranžne zavorne čeljusti in karbonski zadnji spojler.

V kabini prevladujejo školjkasti sedeži Recaro, zdaj oblazinjeni v kombinaciji črnega in rdečega usnja. Avto je imel švicarske registrske tablice. Ponujala ga je družba Mehatronika iz nemškega Pleidelsheima. Zahtevani znesek je 250.000 evrov.

>> Celoten oglas s fotogalerijo si lahko ogledate tukaj .

vir (fotografija je simbolična)

Ne spreglejte…

Ogrevan varnostni pas pozimi poveča doseg električnih avtomobilov

Pri električnih avtomobilih zunanja temperatura resnično vpliva na doseg. Vse odkar je Volvo pred nekaj desetletji patentiral ogrevani varnostni pas, se le ta ni veliko spremenil. V novejši zgodovini je bilo nekaj idej, tudi o vgradnji zračne blazine in grelca, a nihče ni spremljal vpliva na druge sisteme v vozilu… več tukaj.