Sydney Sweeney sodi med najbolj prepoznavne obraze mlade generacije igralcev. A pravi, da za zvezdniško življenje ne zasluži dovolj.

V intervjuju za The Hollywood Reporter  je namreč dejala: “Nimam dovolj dohodkov, da bi si lahko privoščila šestmesečni premor od igranja. Nikogar nimam, ki bi me finančno podpiral. Nimam nikogar na kogar bi se lahko obrnila za plačilo računov in pomoč “

Sydney Sweeney je zvezdnica serij HBO Evforija (Euphoria) in Beli lotos (The White Lotus).

Igralcev ne plačujejo kot nekoč

Štiriindvajsetletna igralka je eden najbolj prepoznavnih mladih obrazov v Hollywoodu. Poleg igralskih vlog ima še vrsto sponzorskih pogodb s prestižnimi znamkami, kot denimo Miu Miu, Laneige in Armani Beauty.

Za slednje se je odločila, ker ji igranje ne prinaša tako velikih zaslužkov, kot bi si morda mislili.

“Igralcev ne plačujejo več kot nekoč. S prihodom pretočnih platform prav tako ne dobivamo več nadomestil od distributerjev,” trdi Sweeneyeva.

Hiša za tri milijone dolarjev

“Če bi le igrala, si svojega načina življenja ne bi mogla privoščiti. Največje zvezde še vedno dobro zaslužijo. Jaz moram pet odstotkov prihodkov dati svojim odvetnikom, deset odstotkov agentom in še kakšne tri odstotke svojim poslovnim svetovalcem. Plačilo, ki ga vsak mesec dajem publicistom, znaša več kot obrok hipoteke,” je potarnala igralka. A naj se vam ob tem tarnanju nikar preveč ne zasmili. Saj si je, kljub vsej “revščini” o kateri tarna, v začetku letošnjega leta v Los Angelesu kupila razkošno vilo za tri milijone dolarjev.

Vir: Siol Foto: Zajem zaslona Instagram