Nekdanjo hollywoodsko lepotica Loni posneli, kako živi kot brezdomka

ByAna Koren

24. marca, 2023

Nekdanjo hollywoodsko lepotica Loni posneli, kako živi kot brezdomka

Loni Willson, nekdanji model in bivšo ženo zvezdnika Baywatcha Jeremyja Jacksona, so fotografirali na ulicah Los Angelesa, kjer zdaj živi kot brezdomka.

Neprepoznavno Loni so posneli, kako v vozičku in kovčku vlači vse, kar ima, po ulicah mesta. V tem mestu je nekoč slovela kot bogatašinja in ena najbolj zaželenih žensk.

Da Loni živi kot brezdomka, je postalo znano leta 2018, ko so jo fotografi prepoznali in posneli. Novinarji, ki so takrat govorili z njo, so povedali, da se ji je “popolnoma zmešalo”. Potem, ko so fotografije prišle v javnost, je več njenih nekdanjih prijateljev sprožilo akcijo. Namen, da bi jo odstranili z ulice, jim ni uspel.

Loni naj bi se le stuširala in kosila v hotelu, ki so ji ga plačali, nato pa se je vrnila na ulico. V kratkem intervjuju za Daily Mail je nato povedala, da je bilo to njeno prvo prhanje po letu dni. “Namenoma se nisem umila. Ulice so nevarne, nočem, da me kdo posiljuje,” je dejala.

“Dobro živim na ulici. Los Angeles je bogato mesto, ljudje mečejo stran najrazličnejše stvari in zlahka najdem hrano v smeteh. Ljudje mi dajo denar, nekateri 20, drugi 40 dolarjev, in to mi je dovolj,” je dodala takrat. Še danes, pet let kasneje, se zdi, da Loni živi enako.

Kaj se je zgodilo?

Nekdanja manekenka je leta 2016 doživela živčni zlom in od takrat živi na ulicah Los Angelesa. Kot pravijo njeni znanci, je šlo njeno življenje po ločitvi od Jeremyja Jacksona leta 2014 navzdol. S tem se ni mogla sprijazniti. Njen nekdanji mož potem z njo ni več želel več imeti opravka.

Poročena sta bila od leta 2012 do 2014. Po seriji prepirov, pod vplivom alkohola, sta se ločila. Jeremy je v mega popularnem Baywatchu igral Hobieja Buchannona, sina glavnega junaka Mitcha. Njegova nekdanja punca Cindy Kovacs je kasneje ameriškim medijem povedala, da mu za bivšo ženo “preprosto ni mar”. “Naveličala sem se njegove reakcije na informacijo, da Loni živi kot brezdomka,” je povedala pred nekaj leti.

Princesa.si Foto: zajem zaslona