Netflix 2024 – filmi in serije, ki jih ne smete zamuditi!

ByAna Koren

2. januarja, 2024 ,
Foto: Portal24 (AI)

Netflix 2024 – filmi in serije, ki jih ne smete zamuditi!

S prihodom novega leta se filomjubi po vsem svetu veselijo ne samo svežih začetkov in prazničnega razpoloženja, temveč tudi izjemno obetavnega filmskega in televizijskega programa na priljubljenem strežniku Netflix. Leto 2024 prinaša niz izjemnih naslovov, ki bodo zadovoljili različne okuse gledalcev. Med pričakovanimi filmi in serijami se skriva nekaj za vsakogar – od komedije in akcije do drama in znanstvene fantastike.

Dobra žalost

Daniel Levy je režiral in produciral ameriško komično dramo “Good Grief”. Zgodba sledi Marcu (Daniel Levy), ki se spopada z žalostjo po nenadni smrti svojega moža Oliverja (Luke Evans). Skupaj s prijateljema Sophie (Ruth Negga) in Thomasom (Himesh Patel) se odpravi v Pariz na vikend pobeg, kjer se razkrijejo skrivnosti in trojica se sooči s težkimi resnicami. Film “Good Grief” bo na Netflixu na voljo 5. januarja 2024.

Dvig

Nova akcijska komedija Kevina Harta, “Lift”, spremlja mednarodno roparsko ekipo, ki je novačena za preprečitev terorističnega napada. Film, ki sta ga režirala F. Gary Gray in Daniel Kunka, bo na Netflixu izšel 12. januarja 2024.

Kuhinja

Nova znanstvenofantastična drama “Kuhinja” je pritegnila veliko zanimanja občinstva. Film, ki sta ga režirala Daniel Kaluuya in Kibwe Tavares, spremlja boj delavskega razreda proti brutalni diktaturi vladajočih bogatašev. V glavni vlogi Izzie, ki želi pobegniti iz tega zatiralskega kraja, igra britanski igralec in reper Kane Robinson. Film “Kuhinja” bo kmalu dostopen na Netflixu.

Griselda

Sofia Vergara igra vlogi Griselde Blanco, kolumbijske tihotapke mamil, ki so jo mnogi poimenovali “kraljica kokaina”. Serija bo prikazala njeno življenje in vzpon v svetu kriminalnega podzemlja. Več o datumu izida serije “Griselda” bo razkrito kmalu.

Avatar: The Last Airbender

Serija “Avatar: The Last Airbender” bo izšla 22. februarja 2024 in bo imela 10 delov. Zgodba spremlja Aanga, člana Air Nation, ki se s prijatelji odpravi na pustolovščino, da bi izpolnil nalogo in postal novi Avatar ter vzpostavil mir med štirimi narodi.

Bridgerton (3. sezona)

Prvi del tretje sezone priljubljene viktorijanske serije “Bridgerton” bo na sporedu 16. maja 2024, drugi del pa 13. junija 2024. Tretja sezona bo spremljala romanco med Penelope Featherington (Nicola Coughlan) in Colin Bridgerton (Luke Newton).

Gospod

Film Guya Ritchieja “The Gentleman” iz leta 2020 bo letos prišel na Netflix kot serija. Zgodba bo spremljala Eddieja Halsteada (Theo James), ki po očetovi smrti podeduje veliko premoženje in se zaplete v temno kriminalno podzemlje.

Družinska zadeva

Zac Efron in Nicole Kidman se bosta zaljubila drug v drugega v romantični komediji “A Family Affair”. Film naj bi izšel novembra, a se še čaka na nov datum izida.

Zato ostanite z nami in uživajte v obilici novih filmov in serij, ki jih prinaša Netflix v letu 2024. Ne zamudite teh izjemnih produkcij!

vir; Foto: Portal24 (AI)