Netflix: Nova sezona Ljubezen je res slepa prihaja prej!

Ljubezen je res slepa, in priljubljena resničnostna serija je to dejstvo pripravljena dokazat še enkrat. Po samo štirih mesecih od premierne epizode četrte sezone, je Netflix napovedal prihod pete sezone Ljubezen je slepa, in to veliko prej, kot bi kdo pričakoval.

Serija, ki jo povezujeta voditelja Nick in Vanessa Lachey, bo z novimi epizodami razveseljevala gledalce skozi september in oktober. Že v petek, 22. septembra, se bo začela nova sezona s štirimi vznemirljivimi epizodami. Sledile jim bodo epizode od 5 do 7, ki bodo na sporedu 29. septembra. Epizodi 8 in 9 bosta za napetost poskrbeli 6. oktobra. Vrhunec pa se obeta 13. oktobra z zaključno epizodo, ki bo vključevala težko pričakovane poročne obrede.

V seriji Ljubezen je slepa se udeleženci znajdejo v nenavadnem eksperimentu, kjer so postavljeni v izolirane “stroke”. Skozi globoka pogovore se poskušajo povezati, pri čemer ne vidijo svojih potencialnih partnerjev. Slišijo jih le, kar omogoča razvoj čustvenih povezav brez vpliva fizičnega videza. Prvič se vidita šele takrat, ko ena oseba postavi vprašanje. Čeprav to prinaša čustvene viharje, pa včasih vodi tudi do presunljivih trenutkov.

Gledalci upajo, da bo nova sezona minila brez tehničnih težav, ki so zaznamovale katastrofalno epizodo ponovnega srečanja v prejšnji sezoni. Netflix je bil takrat prisiljen epizodo snemati in izdati naslednji dan, kar je razjezilo številne privržence serije.

A to še ni vse! Poleg napovedi nove sezone Ljubezen je slepa, je Netflix razkril tudi datum izida za posebno epizodo “After the Altar” za četrto sezono. Trije deli te posebne epizode bodo na voljo že 1. septembra, kjer bomo lahko spremljali razvoj parov Chelsea Griffin in Kwame Appiah, Bliss Poureetezadi in Zack Goytowski ter Tiffany Pennywell in Brett Brown. Napovednik prav tako nakazuje, da med nekaterimi udeleženci ostajajo nerazrešene napetosti, ki jih bo treba razjasniti.

Tako se obeta razburljivo obdobje za vse ljubitelje romantičnih zgodb, saj se Ljubezen je slepa vrača z novo sezono ter posebno epizodo, ki bosta zagotovo pritegnili pozornost in vzbudili čustva.

vir Foto: Pexels Portal24