Netflix novosti, ki jih novembra ne smete zamuditi!

Netflix vsak mesec navdušuje svoje naročnike s širokim naborom novih vsebin, ki osvežijo ponudbo te priljubljene pretočne storitve. November ni izjema, saj se bliža z obilico izjemnih filmov, serij in dokumentarcev, ki obetajo popestritev vaših večerov in vikendov.

Ne glede na vaše želje in razpoloženje, Netflix ponuja raznolikost žanrov, ki bo zadovoljila vsak okus. Če iščete pustolovščino, napetost, smeh ali globoko čustvene zgodbe, boste zagotovo našli nekaj zase.

Z nastopom hladnejših zimskih večerov ni nič boljšega od tega, da se zavijete v toplo odejo, udobno zleknite na svoj kavč in uživate v novih epizodah svoje najljubše serije ali odličnih filmskih naslovih. Netflix vam omogoča, da to storite s slogom.

Med prihajajočimi novostmi na Netflixu izstopajo naslednji naslovi:

“Nyad” (Na voljo od 3. novembra)

Spremljajte neverjetno zgodbo atletinje Diane Nyad, ki se je pri 60 letih odločila preplavati več kot 160 kilometrov odprtega oceana od Kube do Floride.

“The Crown” (sezona 6, epizoda 1)

Prispela je zadnja sezona te priljubljene serije, ki spremlja kraljevo družino in princeso Diano. Zadnja sezona prinaša ganljivo prikazovanje Dianinih zadnjih dni in obdobje po njeni smrti. Prvi del 6. sezone je že na voljo, drugi del pa prihaja že decembra.

“Najboljše. Božič. Kdaj!” (Na voljo od 16. novembra)

Sledite zgodbi Charlotte, ki se odloči dokazati, da je življenje njene prijateljice Jackie prelepo, da bi bilo resnično, ko jih za božič poveže usoda.

“Družinsko stikalo” (Na voljo od 30. novembra)

Pogled v popoln kaos, ki nastane v družini pred božičem, ko zaradi redkega kozmičnega dogodka starša z najstniškima otrokoma zamenjata telesa.

“Robbie Williams” (Prihaja 8. novembra)

Po 25-letni karieri se glasbena ikona Robbie Williams ozira nazaj na svojega mlajšega jaza in razmišlja o svoji poti v soju žarometov.

“Zaklenjen” (Na voljo od 1. novembra)

Spremljajte medicinsko sestro, ki skuša razvozlati skrivnost poškodb bolnika v komi, in razkrije rivalstvo, nezvestobo, izdajo in umor.

Ne glede na to, kaj vas zanima, vam Netflix zagotavlja vrhunsko vsebino iz meseca v mesec. Ne zamudite teh novih naslovov in uživajte v pestrem izboru zabave.

vir

Foto: Portal24