Netflix v juliju 2024: Nove serije, filmi in dokumentarci

ByAlenka Mirnik

27. junija, 2024 , , ,
Foto: Portal24 (AI)

Netflix v juliju 2024: Nove serije, filmi in dokumentarci

Poletje 2024 je že v polnem teku, in medtem ko se temperature dvigajo, se segreva tudi Netflix ponudba novih vsebin. Julij bo mesec, ko bodo gledalci uživali v širokem spektru novih serij, filmov in dokumentarcev, ki jih bo priljubljena pretočna platforma dodala v svojo knjižnico. Tukaj je pregled najpomembnejših novosti, ki jih ne smete zamuditi.

Poudarki julija 2024:

1. Beverly Hills Cop: Axel F (3. julij)
Eddie Murphy se vrača v svoji ikonični vlogi detroitskega detektiva Axla Foleyja v težko pričakovanem nadaljevanju, štirideset let po premieri izvirnega filma. Axel se bo znova spoprijemal s kriminalom in povzročal kaos, ob čemer bodo gledalci zagotovo uživali v njegovem humorju in akciji, ki sta zaznamovala franšizo.

2. Cobra Kai: 6. sezona, 1. del (18. julij)
Priljubljena serija se nadaljuje, prinaša več akcije in drame, ko se bliža svojemu epskemu zaključku. Občinstvo bo znova lahko spremljalo napete dogodivščine učencev iz doja in njihovih mentorjev.

3. Simone Biles Rising (julij 2024)
Ta štiridelni dokumentarec sledi olimpijski zmagovalki Simone Biles, ponuja poglobljen vpogled v njeno pot in priprave na poletne olimpijske igre 2024 v Parizu. Gledalci bodo lahko spremljali njene osebne in profesionalne izzive ter dosežke.

4. Too Hot to Handle: 6. sezona (julij 2024)
Resničnostni šov se vrača z novo sezono, obljublja več romantike in drame, ko se tekmovalci trudijo upreti skušnjavam, da bi osvojili glavno nagrado. Občinstvo lahko pričakuje zabavne in nepričakovane preobrate.

5. Find Me Falling (19. julij)
Romantična komedija z Harryjem Connickom Jr. v glavni vlogi kot rock zvezdnika, ki po neuspešnem albumu išče mir v sredozemskem obalnem domu. Njegova želja po umiku je zapletena z nepričakovanimi obiskovalci, vključno s staro ljubeznijo, ki je ni videl že leta.

6. Receiver (10. julij)
Ta športni dokumentarni serijal prinaša vpogled v življenja NFL igralcev, kot sta Davante Adams (Las Vegas Raiders) in Justin Jefferson (Minnesota Vikings), ter ponuja osebne zgodbe in profesionalne izzive, s katerimi se soočajo na igrišču in izven njega.

Klasike in družinski filmi:

Spider-Man trilogija (1. julij)
Izvirna trilogija s Tobeyjem Maguirejem kot Spider-Manom je kot nalašč za nostalgičen filmski maraton. Gledalci bodo lahko znova uživali v dogodivščinah Petra Parkerja in njegovem boju proti zlobnežem.

Nazaj v prihodnost trilogija (1. julij)
Ponovno doživite avanture Martyja McFlyja in Doca Browna v teh brezčasnih znanstvenofantastičnih klasikah, ki so navdušile generacije gledalcev.

Družinski favoriti
Med nove dodatke sodijo tudi filmi, kot so Matilda, Oblak z mesnimi kroglicami 2 in Paw Patrol: Film, ki bodo zagotovo zabavali gledalce vseh starosti. Otroci in starši bodo uživali v teh srčnih in zabavnih zgodbah.

Grozljivke in trilerji:

Annabelle, Jigsaw in The Nun (1. julij)
Ljubitelji grozljivk bodo navdušeni nad dodatkom teh treh napetih filmov, ki bodo poskrbeli za srhljive poletne večere.

Anime naslovi:

Naruto filmi (7. julij)
Med novostmi so tudi anime filmi, kot so Boruto: Naruto the Movie, The Last: Naruto the Movie in Road to Ninja – Naruto the Movie, ki bodo zagotovo razveselili ljubitelje japonske animacije.

Netflixova ponudba za julij 2024 obljublja pestro izbiro vsebin za vse okuse. Ne glede na to, ali iščete razburljiv dokumentarec, napeto novo serijo ali klasiko, ki ste jo imeli radi, bo nekaj za vsakogar. Pripravite se na mesec, poln zabave in uživanja v novih filmskih in serijskih doživetjih.

[Vir: Tom’s Guide]; Portal24; Foto: Portal24 (AI)